Wordt Yakuza 8 al snel onthuld?

News
vrijdag, 02 september 2022 om 9:00
yakuza like a dragonf1604493199
Yakuza: Like a Dragon is inmiddels ruim 2 jaar oud. In de tussentijd hebben we een vervolg op de spin-off Judgment gezien, maar veel nieuws over een nieuwe Yakuza is er nog niet. Daar kan snel verandering in gaan komen.
Ryu Ga Gotoku Studio komt volgende week met een speciale uitzending met daarin een sneak peek trailer. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt. Het is niet bekend waar die trailer voor is, maar veel fans gaan ervan uit dat het een nieuwe Yakuza-game is.
De uitzending is te zien op YouTube en wordt gehouden op 8 september. Vanaf 13.00 uur Nederlandse tijd kun je de uitzending volgen. Zet die tijd dus in je agenda als je als één van de eersten Yakuza wil zien.

Yakuza 8 zeker in ontwikkeling

Hoewel het niet honderd procent zeker is dat deze uitzending van Ryu Ga Gotoku over Yakuza gaat, is het wel bekend dat Yakuza 8 in ontwikkeling is. De eerste beelden van de game stonden onlangs in het blad Famitsu. Dat waren foto’s waarop de game op een monitor te zien was, dus als de aankomende stream inderdaad om Yakuza draait, zullen de beelden waarschijnlijk een stuk beter zijn.
Overigens werkt RGG Studio niet uitsluitend aan Yakuza. Er is ook een nieuwe franchise in ontwikkeling. Daar is verder weinig over bekend en het lijkt onwaarschijnlijk dat die game ver genoeg is om nu te tonen.