‘Titel en releaseperiode nieuwe Assassin’s Creed bekend’

News
woensdag, 31 augustus 2022 om 9:00
assassins creed valhallaf1675682383
Er zijn al een tijdje allerlei geruchten over de volgende Assassin’s Creed. Volgens een lek zijn nu de titel en de releaseperiode bekend. Meer horen we waarschijnlijk binnenkort.
Er zijn veel geruchten dat Ubisoft een wat kleinschaligere Assassin’s Creed maakt rondom Basim, een personage uit Valhalla. Deze nieuwe game zou intern bekendstaan als Rift, maar als we een YouTuber genaamd j0nathan en de bekende insider Jason Schreier mogen geloven is dat niet de uiteindelijke naam. De game namelijk Mirage heten.
Daarnaast is er nog meer interessante info naar buiten gekomen. Zo wordt beweerd dat de game teruggaat naar de basis van de franchise en in het voorjaar van 2023 uitkomt. Er zijn nog meer details, maar volgens bronnen van Jason Schreier is een deel daarvan niet waar.
Een interessant detail is dat j0nathan ook spreekt van een remake van Assassin’s Creed 1. Er waren al eerder fans die vermoedden dat deze in ontwikkeling is, nadat een speciale livestream beelden uit deze game toonde die niet overeen kwamen met hoe de game er daadwerkelijk uitziet. Een remake is nog niet bevestigd door Ubisoft en ook Schreier laat zich niet uit over dit deel van het lek.

Wanneer wordt de volgend Assassin’s Creed onthuld?

We hoeven niet lang meer te wachten tot we meer weten over de volgende Assassin’s Creed. In juni is namelijk al beloofd dat de nieuwe game in september wordt onthuld. Op 10 september wordt er een Ubisoft Forward-presentatie gehouden.

Populair Nieuws