Reageer en Win: House of Ashes voor PS5 en Xbox Series X!

Article
vrijdag, 29 oktober 2021 om 16:00
house of ashes headerf1635247562
Dit weekend is het tijd om lekker te griezelen tijdens Halloween. Om die feestdag te vieren hebben we een passende prijs voor de Reageer en Win, want we geven namelijk House of Ashes weg voor de PS5 en Xbox Series X!

Winnaars afgelopen week

Vorige week konden jullie kans maken op bioscoopkaartjes en een goodie-pakket van Venom: Let There Be Carnage. Daarvoor moesten jullie reageren op drie verschillende artikelen.
De winnaars van de Venom: Let There Be Carnage prijzen zijn geworden... Lauraaa en Calanthir!
Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar [email protected] en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

Reageer en Win – House of Ashes

Je zal het waarschijnlijk vast wel hebben gemerkt: Halloween staat voor de deur. De perfecte tijd om lekker wat horrorfilms op te zetten, maar natuurlijk ook om een horrorgame te spelen, zoals de nieuwe titel The Dark Pictures Anthology: House of Ashes. En we hebben goed nieuws, want we geven die game nu ook weg in de Reageer en Win. We hebben één PS5- en één Xbox Series X-exemplaar om weg te geven, dus geef goed aan op welke versie van House of Ashes je kans wil maken!
Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Je mag natuurlijk ook meer comments plaatsen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).