Andere kleuren PS5 console niet uitgesloten

News
maandag, 20 juli 2020 om 9:00
ps5 design 2f1591950588
Sony heeft een tijdje geleden de PlayStation 5 aangekondigd. De overwegend witte kleur is niet waar iedereen op zat te wachten en daarmee nog wel eens onderwerp van gesprek. Voor iedereen die de console liever in een andere kleur in zijn kast zet is er nog hoop. Sony sluit andere kleuren voor de PS5 console namelijk niet uit.
In de livestream van Geoff Keighley rondom de PS5 DualSense controller wist Eric Lempel, hoofd worldwide marketing bij Sony, ons deze hoop te geven. Waar de stream voornamelijk over de controller ging, was er tijdens de uitzending ook ruimte voor vragen rondom de console. Keighley vroeg Lempel tijdens het interview daarbij onder andere naar de keuze van de kleurstelling van de PS5 en de planning van andere kleuren van de console.
Lempel wist daarop te melden dat de focus van Sony momenteel volop ligt op de standaard modellen (Dus de wit-zwarte variant)- van de PlayStation 5. Daarbij meldde hij dat het al een flinke uitdaging is om deze goed uit te brengen. Het hoofd marketing van Sony meldde vervolgens dat Sony later terug zal komen op op andere kleuren. Daarmee sluit hij dus niet uit dat er gekleurde varianten van de PS5 console kunnen komen.
Meer weten over de PlayStation 5? Lees in ons PS5 nieuwsoverzicht alles over de console zoals waar je de PS5 kunt pre-orderen en waar je de games kunt voorbestellen.

PS5 console kleuren misschien in special editions

We zullen het in het begin dus in ieder geval moeten doen met de wit-zwarte variant van de console. Wellicht dat Sony later nog aankondigingen op de planning heeft staan voor speciale edities van de console die in een bundel verschijnen met een exclusieve game. Dit zien we nu ook al bij de PlayStation 4 die bijvoorbeeld in het zilver verscheen voor de release van God of War en in het blauw voor de viering van Sony's verjaardag.
In de afgelopen weken is online ook al het nodige aan renders opgedoken uit de hoek van fans. Zo zagen we al een PlayStation 5 in het gitzwart met blauwe verlichting. Daarnaast zijn de PlayStation 5 consoleskins al onthuld die je de console een cosmetische facelift laten geven.

Populair Nieuws

Laatste Reacties