The Last Kingdom seizoen 4 deze week eindelijk te zien in Nederland

  In veel andere landen kunnen ze al een tijdje genieten van The Last Kingdom seizoen 4. In Nederland kunnen vanaf woensdag eindelijk het nieuwe seizoen volgen.

  BBC First

  De initiële verwachting was dat The Last Kingdom seizoen 4 vanaf 26 april te zien zou zijn in Nederland, net zoals in de rest van de wereld. Netflix Nederland liep op 24 april nog te teasen dat het nog maar twee dagen zou duren voordat liefhebbers het nieuwe seizoen konden zien. Maar door verschillende rechtenhouders in Nederland ging dat feestje niet door en is seizoen 4 van de historische serie nog steeds niet beschikbaar in Nederland.

  Daar gaat gelukkig deze week verandering in komen. Vanaf 22 juli zal The Last Kingdom seizoen 4 namelijk worden uitgezonden door BBC First. Om 22:00 Nederlandse tijd zal de eerste aflevering worden getoond. Heb je geen BBC First, maar wel Netflix, dan moet je geduld hebben. Het is namelijk nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen op de streamingdienst zal verschijnen.

  Terug naar Bebbanburg

  In het vierde seizoen van The Last Kingdom is het voor Uthred eindelijk tijd om terug te keren naar Bebbanburg, waar zijn oom nog steeds de onrechtmatige eigenaar van is. Uthred zal hem dan ook willen uitdagen om voor eens en voor altijd uit te maken wie zich de heer van Bebbanburg mag noemen. Maar ondertussen willen ook Schotse krijgers het kasteel in hun macht krijgen. Het lijkt erop dat het weer een spannend seizoen zal worden.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.