Tiger King 'vervolg' Surviving Joe Exotic vanaf 25 juli te zien

News
maandag, 20 juli 2020 om 8:30
tiger kingf1587578634
Er is nieuws rondom de nieuwe serie rondom de dierentuin van Joe 'Tiger King' Exotic. Vanaf deze week zal het 'vervolg' op de serie namelijk te zien zijn. De beelden zullen meer laten zien van de dierentuin van Joe Exotic en Tiger King zelf, maar richten zich vooral op de dieren. Daarbij komt Surviving Joe Exotic niet naar Netflix.
De documentairefilm wordt namelijk vanaf 25 juli uitgezonden door Animal Planet. Er zal met name gekeken worden naar de dieren in G.W. Zoo en dus niet naar Joe Exotic zelf of zijn medewerkers. Ook zal de ruzie tussen Exotic en Carole Baskin naar verwachting geen rol spelen. Wel zijn de beelden opgenomen toen Exotic nog op vrije voeten was. De opnames zijn vier maanden voordat de Tiger King achter tralies verdween gestart voor de Animal Planet serie Wolves and Warriors, maar leverden genoeg materiaal op voor een hele eigen documentaire.

Tiger King wel volop in beeld in Surviving Joe Exotic

Joe Exotic, of Tiger King, heeft dan wel niet de hoofdrol in de documentaire, maar hij zal in de Animal Planet serie wel volop in beeld zijn. Of dit ervoor zal zorgen dat de beelden net als de Tiger King serie op Netflix voor shockerende momenten zullen zorgen, lijkt bijna een garantie. Animal Planet gaf namelijk al een teaser vrij van de documentaire, waarin Joe Exotic op de voorgrond staat. In de teaser trekt Exotic een pistool als een haan even te veel geluid maakt. Hij schiet op de haan en maant hem zich weg te scheren, voordat hij lacht en de titel van de docu verschijnt.
Bekijk de teaser van Surviving Joe Exotic hieronder: