Zo ziet de PS5 Black Edition er uit!

News
vrijdag, 03 juli 2020 om 18:00
ps5 blackf1593781621
In juni kondigde Sony de PlayStation 5 officieel aan. Naast dat het ontwerp van de PS5 bekend is, bracht Sony ook al een aantal titels voor de PS5 uit. Op het moment van schrijven is de PS5 alleen nog in een witte variant onthuld. Nu hebben we ook een beeld van hoe de zwarte variant eruit kan zien.
Jim Ryan, de baas van Sony PlayStation, bracht onlangs naar buiten dat de PlayStation 5 in ieder geval meerdere Special Editions zal kennen. Of er ook een PS5 compleet in het zwart aankomt, blijft nog onbekend. Voor de PlayStation 4 kwamen er bijvoorbeeld een knalrode en half-doorzichtige donkerblauwe editie van de console uit.

Meesterlijke designer

Die-hard PlayStation 5 fan Giuseppe Spinnelli, beter bekend als Snoreyn, vind dat een zwarte PS5 niet mag ontbreken. De Italiaanse meester in designs heeft daarom de door Sony getoonde PlayStation 5 ondergedompeld in een Black Edition. In een magnifieke aankondigingsvideo laat Snoreyn, geheel in stijl van Sony, zijn kunsten aan de wereld zien.
In de video toont Snoreyn ook de nieuwe DualSense PS5 controller en PS5 Digital Edition. Of deze zwarte variant ook daadwerkelijk uitgebracht gaat worden, is alleen nog wel onbekend. Sony heeft tot nu toe alleen de tweekleurige variant uit de doeken gedaan.
De tweede variant die wel is onthuld is een compleet discloze PS5. De bestaansreden van de PS5 digital edition is niet geheel uit de lucht gegrepen.
De verkoop van digitale games groeit en daar wil Sony op inspelen. De PlayStation 5 kan zowel liggend als staand geplaatst worden. Voor het eerst komt Sony met een console dat beschouwt wordt als designstuk dat in elk interieur past.
playstation 5 blackf1593781573
Bij de onthulling van de PS5 bleef de prijs van het apparaat nog uit. Een potentieel lek suggereert dat de versie zonder disc drive wel degelijk goedkoper wordt, maar dat is niet officieel bevestigd. Deze week kwam er een ‘lek’ naar buiten over de releasedatum en prijs van de PlayStation 5. De PS5 moet in november van dit jaar uitkomen.

Update - Nog altijd geen duidelijkheid

Inmiddels zijn we een maand verder sinds de Italiaanse meester van design zijn eigen variant van de console uit de doeken heeft gedaan. Sony heeft nog geen informatie over de prijs of releasedatum van de PlayStation 5 bekendgemaakt, maar wel een State of Play gehouden. Hierin werden verschillende updates over games getoond voor de PS5.
Dit bericht is op 11 augustus 2020 bijgewerkt.

Populair Nieuws