PlayStation Days of Play van start gegaan!

News
woensdag, 25 mei 2022 om 12:00
playstation 5 thumbf1624433855
Het is weer tijd voor de jaarlijkse Days of Play. Eerder deze week hoorden we al dat het kortingsfestijn van PlayStation er weer aan zat te komen en nu zijn de deals hier. Dit is wat je de komende tijd goedkoop kunt scoren.
Zoals elk jaar heeft Sony de nodige kortingen op games en accessoires. Er is dan ook geen gebrek aan games die je voor een zacht prijsje kunt scoren via de PlayStation Direct Store. Er zijn bovendien behoorlijke toppers bij.

Wat voor Days of Play-deals zijn er?

Qua games vallen de deals zeker niet tegen. Het aantal PS5-games waar korting op is, is nog wat beperkt, maar je kunt een paar mooie PS4-games, waarvoor vaak PS5-upgrades zijn, voor weinig geld scoren. We zetten ze voor je op een rij:
Behalve deze games kun je ook de nodige accessoires scoren. Zo geldt er twintig procent korting op alle DualSense-controllers en bespaar je 10 euro op de Pulse 3D headset. Mocht je een PlayStation VR-set willen hebben, dan kun je daar honderd euro op besparen.

Ook sale in de PlayStation Store

Mocht je je games digitaal kopen, dan kun je ook profiteren van de Days of Play. Er zijn namelijk ook de nodige deals in de PlayStation Store. Net als alle andere aanbiedingen loopt die van 25 mei tot en met 8 juni, dus je hebt even de tijd.