Amazon gaat New World servers samenvoegen

News
dinsdag, 09 november 2021 om 13:00
new world spearf1634118351
Amazon zegt binnenkort bezig te gaan met het samenvoegen van New World servers. Dit blijkt uit een reactie van een New World developer op een vraag van een speler.
Als het aan New World developers ligt zijn er straks minder New World servers beschikbaar. Het bedrijf werkt namelijk aan een manier om rustigere servers samen te voegen. Dit brengt wel risico's met zich mee, dus wordt er nu veel getest.

Waarom moeten de New World servers worden samengevoegd?

De reden dat de developers van New World dit willen, komt omdat spelers er om gevraagd hebben. New World is namelijk een game waar het belangrijk is om met andere spelers te spelen om bijvoorbeeld te handelen.
Dit is lastig als je in een kleine server zit, want de map is groot dus kom je niet snel andere spelers tegen. Dit is volgens de developers op te lossen door het samenvoegen van deze kleinere servers.
Het is maar de vraag wanneer de servers zullen worden samengevoegd. Dit kan nog wel even duren, want het is een riskant besluit. Glitches komen vaak voor in de game zoals een glitch waardoor je goud kon verdubbelen. Dit willen de developers niet weer laten gebeuren, dus wordt er veel getest.
Dat Amazon New World servers wil samenvoegen, omdat het op sommige servers te rustig is, was tijdens de release nog ondenkbaar. Spelers stonden namelijk toen urenlang in de digitale rij om de game te kunnen uitproberen, maar veel spelers verlaten de game ook weer.