Nieuwe Mass Effect poster toont volgende deel

News
dinsdag, 09 november 2021 om 12:30
mass effect legendary editionf1621239484
Er is een nieuwe poster naar buiten gebracht voor de aankomende Mass Effect. De poster werd gedeeld op Twitter via het officiële Twitter account van de game. Dit werd gedaan om N7 Day te vieren. De poster geeft ons een kijk op de toekomst van de serie.
Op de poster is te zien dat er een schip geland is in een krater, maar het lijkt erop dat de krater geen normale krater is. De krater is namelijk in de vorm van een Geth, dat is een door AI gestuurde robot in de game. Je ziet ook een groep personen uit het schip richting de krater lopen.

Wat zegt de poster over de volgende game?

Het is niet zeker of het beeld dat we zien ook uiteindelijk in de game te zien zal zijn. Het kan ook gewoon reclame zijn voor de game. Toch gezien de reactie die bij de tweet staat is het wel duidelijk dat de poster zeker wel iets zegt over de volgende game.
Voor nu moeten we het alleen doen met de beelden die we zien op de poster en zal later duidelijk moeten worden wat we te zien gaan krijgen in de game en wat voor hints er in de posters verscholen zit.
In de nieuwe game is het ook mogelijk dat er weer een multiplayer mode wordt toegevoegd. Dit zei Mac Walters, de directeur van de game. De mode is namelijk in de laatste game weggelaten, maar het is mogelijk dat de mode terugkeert in een volgende Mass Effect game.