Dune Part 2 begint in juli 2022 met filmen

News
dinsdag, 09 november 2021 om 13:30
dune st 10 jpg sd low copyright c 2020 warner bros entertainment inc all rights reserved photo credit courtesy of warner bros pictures and legendary picturesf1633629723
Dune Part 2 gaat in juli beginnen met de opnames voor de film. De film zal geregisseerd worden door Denis Villeneuve en zal op 20 oktober 2023 in de bioscoop verschijnen in de Verenigde Staten.
Verslaggever Josh Encinias liet via Slashfilm weten dat een producent van Dune Part 2 vertelde dat de film in juli 2022 zal beginnen met de opnames. Dit werd verteld tijdens een speciale vraag-en-antwoordsessie over de film. De officiële datum van de opnames is 18 juli 2022.
Denis Villeneuve zal weer terugkeren als regisseur voor dit deel en is nog bezig met het maken van het script. Hans Zimmer keert ook weer terug als componist voor de film. Zimmer heeft al 90 minuten aan muziek gemaakt voor Dune Part 2. Met de muziek wil hij Villeneuve ook helpen ondersteunen met het schrijven van het script.
Dune bracht in haar openingsweekend al 41 miljoen dollar op, waarmee het een pandemierecord voor Warner Bros werd. Dune werd daarnaast ook zonder kosten op HBO Max gebracht. De film heeft nu al bijna 84 miljoen dollar opgebracht in de Verenigde Staten en wereldwijd al 246,5 miljoen dollar.

Bekende gezichten

Dune Part 2 haar releasedatum staat nu op 20 oktober 2023. Daarnaast keren bekende gezichten weer terug in de film waaronder, Timothée Chalamet, Zendaya, Oscar Isaac en Rebecca Ferguson. Er zullen ook nieuwe personages worden geïntroduceerd in dit tweede deel en zelfs romantische relaties ontstaan tussen wat hoofdpersonages.