Update - Actiefiguur onthult Marvel’s Spider-Man 2 spoiler

News
donderdag, 23 maart 2023 om 17:30
marvels spider man 2f1649944285
Het is ineens druk wat betreft geruchten rondom Marvel’s Spider-Man 2. Eerder kwam een stemacteur al met nieuws over de release. Nu ziet het ernaar uit dat er ook een plotdetail is onthuld door een actiefiguur.

Update - Reactie van Hasbro

Volgens Hasbro, de fabrikant van de actiefiguur van Spider-Man 2">Marvel's Spider-Man 2, is er een fout gemaakt met de beschrijving. De beschrijving heeft per ongeluk een verwijzing gemaakt naar de film Spider-Man: Across the Spiderverse, dat meldt een woordvoerder van Hasbro aan Comic Book.
Origineel bericht:
Het wil helaas nog wel eens gebeuren dat speelgoed of merchandise bij een film of game iets verklapt over het verhaal. Uitgelekte artbooks waren bijvoorbeeld verantwoordelijk voor spoilers van Hogwarts Legacy en Zelda: Tears of the Kingdom. Ook Marvel’s Spider-Man 2 lijkt nu slachtoffer, maar dan vanwege een actiefiguur.
CBR deelt namelijk afbeeldingen van een actiefiguur van Miles Morales uit de Spider-Man games van Insomniac. Van groter belang is alleen de productomschrijving van het speelgoed. Die beweert namelijk dat Miles “bondgenoten en vijanden vindt in het multiversum - en thuis in New York”.
Het multiversum is inmiddels niet meer nieuw voor Marvel-liefhebbers. Het staat langzamerhand centraal in het MCU en ook Into the Spider-Verse hield zich ermee bezig. In het Spider-Man universum van Insomniac is het alleen nog niet voorgekomen.

Wanneer is de release van Marvel’s Spider-Man 2?

Het is officieel nog onbekend wanneer Marvel’s Spider-Man 2 in de winkel ligt. Maar volgens Venom-acteur Tony Todd moet de game in september verschijnen en is er een grote marketingcampagne in augustus. Of we in de game inderdaad een multieversum kunnen verwachten zullen we dus in de loop van de zomer gaan merken.
Dit bericht is bijgewerkt op 23 maart 2023.

Populair Nieuws