Nieuwe Spider-Man film wordt als populair vervolg

News
dinsdag, 14 maart 2023 om 14:30
spider man across the spider verse st 1 jpg sd high copyright 2021 ctmg inc all rightsf1678797933
Spider-Man heeft een paar mooie jaren achter de rug wat betreft de bioscoopfilms. De MCU trilogie met Tom Holland viel veelal in de smaak en Spider-Man: Into the Spider-Verse won zelfs een Oscar. Het vervolg op die laatste film wordt nu vergeleken met een andere zeer geliefde film.
Deze zomer verschijnt Spider-Man: Across the Spider-Verse. Dit vervolg op Into the Spider-Verse heeft flinke voetsporen om in te treden, gezien de geweldige ontvangst van die film. Maar als een vergelijking die schrijver en producent Christopher Miller doorgeeft aan Empire klopt, zit Across the Spider-Verse waarschijnlijk op de goede weg.
De nieuwe film is namelijk al hier en daar aan wat mensen getoond en Christopher Miller krijgt geregeld een bepaalde reactie te horen. Het is een vergelijking met een ander bekend vervolg dat de verwachtingen waar maakte:

Wanneer is de release van Spider-Man Across the Spider-Verse?

Hoewel de meningen over The Empire Strikes Back in 1980 verdeeld waren, is dat nu moeilijk meer voor te stellen. Meestal wordt de film gezien als beter dan A New Hope en vaak zelfs als de beste film in de reeks. Als Across the Spider-Verse er inderdaad op lijkt, belooft dat veel goeds wanneer de film op 1 juni in de bioscoop draait.