Marvel ster heeft geen idee of zijn film een vervolg krijgt

News
woensdag, 11 januari 2023 om 19:00
eternals 2f1637056722
Marvel houdt het zeer zelden bij één film rondom een personage. Maar het kan altijd gebeuren dat een volwaardig vervolg er voor sommige helden niet in zit. Zo heeft Kumail Nanjiani geen idee of er een Eternals 2 gemaakt wordt.
In de vierde fase van het MCU had Marvel volgens velen bovengemiddeld veel matige films. Eternals sprong er daarbij uit als één van de minste films die Marvel in jaren had gemaakt. Voor velen was hij zelfs slechter dan Thor: The Dark World, een film die vaak werd gezien als de slechtste in het MCU.
Sinds de release van Eternals is het ook opvallend stil gebleven rondom een vervolg. De film zelf heeft, zoals gebruikelijk, post-credits scènes die enkele voorzetjes geven, maar er staat geen Eternals 2 op de kalender voor fase 5 of 6. In een interview met Total Film geeft Kumail Nanjiani aan dat ook hij van niets weet.
Hij speelde in de film Kingo, één van de Eternals. Maar tot op heden heeft hij geen belletje gehad van Marvel om terug te keren. Dat zou hij wel graag willen, maar Nanjiani weet ook dat het niet aan hem is of Kingo ooit weer in een film te zien is.

Is Eternals 2 in de maak?

De matige ontvangst van Eternals kan inderdaad betekenen dat Marvel momenteel even niet weet hoe het verder moet met Eternals 2. Toch lijkt het onwaarschijnlijk dat er nooit meer iets verschijnt rondom de helden uit de film. Verhaallijnen en personages die vergeten lijken door Marvel komen soms jaren later enigszins heruitgevonden terug.

Populair Nieuws