Detective Pikachu 2 lijkt er toch eindelijk te komen

News
woensdag, 08 maart 2023 om 14:30
pokemon detective pikachu trailer twee is nu te zien 145401 1f1620655924
De eerste Detective Pikachu was een groot succes, maar de toekomst van het vervolg was zeer onduidelijk. Nu lijkt Detective Pikachu 2 er toch te komen, met het aantrekken van een nieuwe regisseur.
Met een box office-opbrengst van ruim 433 miljoen dollar, was Detective Pikachu een enorm succes. Zo groot zelfs dat er direct groen licht werd gegeven voor een sequel. Goed nieuws voor de fans zo leek het, maar daarna bleef het verdacht stil over het vervolg. Hoofdrolspeler Justice Smith was er zelfs van overtuigd dat Detective Pikachu 2 nooit meer verschijnt.
Het was dan ook opmerkelijk dat producent Legendary Entertainment vorige maand ineens bekendmaakte dat Detective Pikachu 2 wel degelijk in de maak is. En daar is nu nog belangrijker nieuws bij gekomen. Volgens Deadline is er namelijk ook een nieuwe regisseur gevonden in Jonathan Krisel. Ghris Galletta zal het script voor zijn rekening nemen.
Het is momenteel nog wel onbekend waar de film precies over zal gaan. Ook is het niet duidelijk of de originele cast terugkeert voor Detective Pikachu 2. Zo is er nog niks gezegd over een mogelijke samenwerking met Ryan Reynolds en Justice Smith.

Pikachu als speurneus

De originele Detective Pikachu verscheen in 2019. In de film speelt Smith de rol van Tim Goodman, de zoon van een politieagent in Ryme City - waar Pokémon en mensen in vrede naast elkaar leven. Tim wordt alleen verteld dat zijn vader is overleden in een auto-ongeluk. Terwijl hij de spullen van zijn vader op wil halen, komt hij een Pikachu (Ryan Reynolds) tegen, die hij kan verstaan. Pikachu is ervan overtuigd dat Tim’s vader niet is overleden en samen gaat het tweetal op onderzoek uit.

Populair Nieuws