Aaron Taylor-Johnson spreekt over James Bond casting

News
donderdag, 16 februari 2023 om 15:30
james bond no time to die stillf1632921944
Het is nog altijd onzeker wie de volgende James Bond wordt. Daniel Craig nam met No Time to Die afscheid van de rol en sindsdien zijn er weinig officiële updates over de volgende Bond geweest. De naam van Aaron Taylor-Johnson komt steeds terug en nu laat de acteur zich voor het eerst uit over de geruchten.
Er wordt al een tijdje gezocht naar een nieuwe James Bond. De producers hebben wat eisen, zoals een relatief jonge leeftijd en een bereidheid om de rol lang te spelen. Aaron Taylor-Johnson lijkt aan de eisen te voldoen en heeft naar verluidt serieuze gesprekken gehad met de Bond-producers.
Maar dat komt allemaal van anonieme bronnen. Voor het eerst heeft Taylor-Johnson nu zelf iets gezegd over de geruchten. Vanity Fair vroeg hem om op de geruchten te reageren en de acteur kwam met een vrij vaag antwoord.
Taylor-Johnson geeft aan gevleid te zijn dat hij zo vaak wordt genoemd als goede James Bond. Hij ziet dat liever dan dat er negatieve dingen over hem geschreven worden. Hij vindt dat je als acteur down to earth moet blijven en vooral niet mee moet gaan in de “shit” die over je gezegd wordt, want dan wordt je gek.

Wordt Aaron Taylor-Johnson de volgende James Bond?

Taylor-Johnson bevestigt of ontkent hier natuurlijk helemaal niets wat betreft de geruchten dat hij de nieuwe James Bond is. Je zou kunnen zeggen dat zo erg om een vraag heen draaien zonder gewoon te ontkennen een teken is dat hij iets geheim probeert te houden. Maar dat kan ook een geval zijn van teveel tussen de regels door lezen. Naar verluidt weten we het snel genoeg: volgens recente geruchten duurt het hoogstens een paar weken voor de nieuwe James Bond wordt onthuld.