‘Nieuwe James Bond is gevonden’

News
woensdag, 01 februari 2023 om 12:30
james bond no time to die stillf1632921944
Het is alweer meer dan een jaar geleden dat we Daniel Craig voor het laatst als James Bond zagen. Sindsdien wordt er druk gezocht naar een opvolger, maar die zoektocht zou nu voorbij zijn. Naar verluidt komt er snel een aankondiging.
Sinds het vertrek van Dianel Craig is het de grote vraag wie de nieuwe James Bond wordt. De producers hadden een aantal eisen, waardoor verchillende acteurs die ooit favoriet waren afvielen. Maar ook onder jonge kandidaten die de rol zeker 10 jaar konden spelen, zoals de eisen waren, viel er genoeg te kiezen.
Maar de keuze zou nu zijn gemaakt, zo melden bronnen aan de Britse krant The Daily Express. Er staat een handtekening en de aankondiging zou in de komende paar weken volgen. Wie de nieuwe Bond is, weet de krant niet te melden.

Wordt Aaron Taylor-Johnson de nieuwe James Bond?

Volgens veel geruchten is Aaron Taylor-Johnson favoriet. De Bond-producers zouden erg onder de indruk zijn geweest van zijn auditie. Taylor-Johnson is onder andere bekend van Kick-Ass, Bullet Train en Avengers: Age of Ultron.
Maar er zijn ook andere namen genoemd waar het productieteam onder de indruk zou zijn geweest. Zo is de naam van Lucien Laviscount ook al eens gevallen. Hij is een hoofdrolspeler in de Netflix-serie Emily in Paris en zou opvallen om zijn uitstraling, al zit een eerdere deelname aan Celebirty Big Brother hem naar verluidt in de weg.

Populair Nieuws