PlayStation Store geeft bijzonder hoge kortingen!

News
donderdag, 16 februari 2023 om 14:30
playstation storef1608624009
Wie nog op zoek is naar een leuke game kan momenteel misschien slagen in de PlayStation Store. Daar is namelijk een nieuwe sale gelanceerd voor PS4 en PS5. Helemaal als je PS Plus-abonnee bent kun je flink profiteren.
We zitten momenteel niet verlegen om goede nieuwe games, maar als je niet zit te wachten op bijvoorbeeld Hogwarts Legacy, kan het zijn dat je toch met een half oog eens naar de backlog kijkt. PlayStation-spelers kunnen die backlog flink gaan opruimen met nieuwe PlayStation Store deals. Ze lopen in ieder geval al op tot 40 procent.

Dubbele korting op PS5, PS4 games met PS Plus!

Maar de korting kan nog veel hoger uitvallen. Het is namelijk dubbele kortingen-sale, wat betekent dat PS Plus abonnees extra kunnen profiteren. Als je een abonnement hebt, wordt de korting namelijk verdubbeld, wat de prijzen dus flink naar beneden kan brengen. Hieronder staan alvast wat mooie deals, met de prijzen na een enkele korting.
De bovenstaande prijzen kunnen dus nog eens flink verder naar beneden gehaald worden als je PS Plus abonnee bent. Er zijn bovendien nog meer games in de aanbieding die misschien ook het spelen waard zijn. Neem vooral een kijkje in de PlayStation Store.
PS Plus geeft je trouwens niet alleen korting, maar ook de mogelijkheid om God of War Ragnarok gratis te proberen. Andere, wat minder PlayStation gerichte deals deze week zijn bijvoorbeeld de Mega Deals van MediaMarkt.