Idris Elba beantwoordt geruchten James Bond rol

News
woensdag, 15 februari 2023 om 18:00
luther idris elbaf1676470901
Het is nog steeds een groot mysterie wie de rol van James Bond gaat overnemen van acteur Daniel Craig. Idris Elba, een veelvuldig genoemde naam als opvolger voor de rol, doet nu een boekje open over de geruchten.
Tijdens zijn bezoek aan het World Government Summit in Dubai heeft de gerenommeerde acteur de geruchten over een mogelijke rol in een toekomstige James Bond film beantwoord. In een interview met The Associated Press maakt hij duidelijk dat hij zichzelf niet in de rol van 007 ziet kruipen en liever doorgaat met het vertolken en promoten van zijn karakter Luther.

Verdere zoektocht nieuwe James Bond zonder Idris Elba

Fans van de charismatische Britse geheim agent noemden Elba al langere tijd een goede kanshebber voor de rol. Zelfs de producers van de films zagen een avontuur met de acteur wel zitten. Idris Elba zelf heeft die geruchten nu dus voor eens en voor altijd de wereld uitgeholpen.
Elba focust zich momenteel dus volledig op zijn rol als detective John Luther. De langlopende BBC politieserie is al jarenlang populair en komt later deze maand zelfs naar het spreekwoordelijke witte doek met een Netflix film. Wat James Bond betreft moeten fans dus nog wat langer geduld hebben voor de toekomst van de serie helderder wordt.