Aaron Taylor-Johnson heeft “het talent en charisma voor James Bond”

News
woensdag, 27 maart 2024 om 16:00
james bond the world is not enoughf1592288573
James Bond-fans leven nu al een paar jaar in het duister wat betreft de opvolger van Daniel Craig. Aaron Taylor-Johnson is al vaak genoemd en zou de rol aangeboden hebben gekregen. Volgens één van zijn voorgangers heeft hij de belangrijkste kwaliteiten zeker in huis.
Van Pierce Brosnan mag Aaron Taylor-Johnson zeker in de schoenen van James Bond stappen. Dat laat de voormalige 007 weten in de Ray D’Arcy Show op de Ierse Radio 1. Volgens Brosnan heeft Taylor-Johnson het in zich: hij “heeft het talent en het charisma om Bond te spelen”.
Brosnan heeft direct met Aaron Taylor-Johnson gewerkt, alweer in 2009. De voormalige Bond speelde de vader Taylor-Johnson in de film The Greatest. Wat Brosnan betreft was de toen 19-jarige Taylor-Johnson ook “the greatest” in die film, dus hij zou er zeker niet tegen zijn als de berichten dat de acteur gecast is als James Bond waar zijn.

Pierce Brosnan tweede James Bond achter Aaron Taylor-Johnson

Brosnan zelf speelde James Bond van 1995 tot 2002 en was de directe voorganger van Daniel Craig. Aaron Taylor-Johnson heeft nu dan ook de steun van een (relatief) recente Bond in de vorm van Brosnan, maar ook die van een Bond van de oude stempel. George Lazenby, die de spion éénmalig speelde in 1969, ziet het ook wel zitten dat Taylor-Johnson de rol krijgt.
De producers van de franchise hebben nog altijd niets aangekondigd over wie de opvolger wordt van Daniel Craig. De laatste keer dat een producer zich uitliet over de stand van zaken, zat er weinig beweging in het castingproces. Een nieuwe Bond-film zal dan ook nog even op zich laten wachten.