Volgende James Bond-film wil nog steeds niet vlotten

News
vrijdag, 16 februari 2024 om 16:00
james bond no time to dief1577024247
Het is inmiddels een ruime twee jaar geleden dat No Time to Die in de bioscoop verscheen. Het was de laatste James Bond met Daniel Craig, dus voor de volgende film moet er veel werk verzet worden. Helaas lijkt er nog steeds weinig schot in de zaak te zitten.
James Bond-fans vragen zich nu al meer dan twee jaar af wie Daniel Craig gaat opvolgen. Met elke dag die voorbijgaat wordt de vraag alleen maar prangender. Even leek het alsof de nieuwe Bond-acteur was gevonden, maar ruim een jaar sinds die geruchten is er nog steeds niets officieel.
De laatste update is ook niet bijzonder hoopgevend. Deadline heeft tijdens een evenement bij het Britisch Film Institute de kans gehad om met Bond-producer Barbara Broccoli te spreken. Maar die kon niets zeggen over de nieuwe film, behalve: “Er is niets. Er gebeurt nog niets.”

Wie wordt de nieuwe James Bond?

De grote vraag is natuurlijk wie de rol van James Bond overneemt van Daniel Craig. Daar zijn al heel wat verschillende kandidaten voor genoemd. Idris Elba was ooit voor veel mensen favoriet, maar hij wil het niet doen en is bovendien aanzienlijk ouder dan wat de producers in gedachten hebben.
Een naam die vaak terugkomt is die van Aaron Taylor-Johnson. Er waren zelfs berichten dat de casting al in kannen en kruiken was. Maar als dat zo is, houdt de productie dat nu wel erg lang geheim.

Populair Nieuws