'Aaron Taylor-Johnson wordt opvolger Daniel Craig als James Bond'

News
dinsdag, 19 maart 2024 om 13:30
Het is al een lange tijd de vraag wie de nieuwe James Bond wordt. Naar verluidt is nu de opvolger van Daniel Craig gevonden is het Aaron Taylor-Johnson geworden.
Daniel Craig gaf eigenlijk al na de release van Spectre aan dat hij niet meer in de huid wilde kruipen van de iconische spion James Bond. Toch werd de acteur met een enorme zak geld overgehaald om toch nog één keer de rol te spelen in het in 2021-uitgekomen No Time to Die. Sindsdien is het de vraag wie zijn opvolger wordt.
De kwestie speelde zelfs zo erg, dat bookmakers weddenschappen aannemen over wie de nieuwe James Bond wordt. Volgens The Sun kunnen gokkers nu wel of niet hun geld innen, want de Britse krant meldt namelijk dat Aaron Taylor-Johnson de nieuwe 007 is.
De rol zou de acteur officieel zijn aangeboden en de verwachting is dat hij ‘deze week het contract tekent’ en dat het vervolgens snel publiekelijk bekendgemaakt zal worden. Eerder gingen er al geruchten dat Taylor-Johnson in de running was voor de rol.

Van Kick-Ass naar James Bond

Aaron Taylor-Johnson brak door bij het grote publiek als 20-jarige door de rol van Kick-Ass in de gelijknamige film van Matthew Vaughn. Vervolgens is hij ook op het witte doek verschenen als Quicksilver/Pietro Maximoff in de MCU en als Ives in Christopher Nolans Tenet.
Dat Taylor-Johnson het ook in zich heeft om charmant te zijn en goed te kunnen vechten in een pak, bewees hij in 2022 in Bullet Train. Daarin speelde hij de Britse huurmoordenaar Tangerine.

Populair Nieuws