James Bond-acteur staat achter Aaron Taylor-Johnson

News
maandag, 25 maart 2024 om 13:00
Er gaan geruchten dat de kogel bijna door de kerk is wat betreft de nieuwe James Bond. Aaron Taylor-Johnson zou een aanbod hebben. Bevestiging is er nog niet, maar de acteur heeft wel de steun van een vorige James Bond.
Aaron Taylor-Johnson wordt al meer dan een jaar vaak genoemd als grote kanshebber voor de rol van James Bond. Naar verluidt kan dat elk moment in kannen en kruiken zitten. Wat betreft George Lazenby, die Bond speelde in On Her Majesty's Secret Service, mag Taylor-Johnson zeker tekenen.
Volgens Lazenby kan Taylor-Johnson twee belangrijke aspecten van de rol zeker aan. Hij zou namelijk overweg kunnen met de stunts en “alle dames die houden van een man in een smoking”, zegt Lazenby tegen TMZ. De vroegere James Bond is trouwens nog niet overtuigd dat Taylor-Johnson de rol al heeft.
Dat baseert hij vooral op zijn eigen ervaringen in de jaren 60. Destijds waren er veel tests en audities nodig om de rol te krijgen. Wel moet gezegd worden dat de naam van Taylor-Johnson al zo lang in verband wordt gebracht met de rol, dat het goed mogelijk is dat hij veel van die tests en audities al achter de rug heeft.

George Lazenby: “Aaron Taylor-Johnson moet trouw zijn aan zichzelf"

Overigens vindt Lazenby het het allerbelangrijkst dat het James Bond-personage eer aan gedaan wordt. Hij is dan ook van mening dat de acteur niet per se Brits hoeft te zijn (Taylor-Johnson is dat wel, Lazenby zelf komt uit Australië). Aaron Taylor-Johnson moet wat Lazenby betreft trouw blijven aan zichzelf en James Bond op zijn eigen manier heruitvinden.