74 games krijgen FPS Boost op de Xbox Series X en S

  Met de hardware in de Xbox Series X en S kunnen games gespeeld worden met een hogere framerate. Het gaat daarbij niet alleen op nieuwe games, want maar liefst 74 games krijgen nu een FPS Boost op de Xbox Series X en S.

  Microsoft heeft de laatste jaren veel waarde gehecht aan backwards compatibility. Zo konden spelers op de Xbox One naar hartelust een hele lijst aan Xbox 360 games spelen, waarbij zelfs een disc niet eens nodig was. Met de Xbox Series X en S blijft het Amerikaanse techbedrijf flink inzetten op het spelen van games van vorige generaties.

  Zo wordt het spelen van Xbox One games op de Xbox Series X en S niet alleen makkelijk gemaakt, maar krijgen veel titels ook nog eens een verbeterde performance. Die lijst is nu door Microsoft flink aangevuld, want maar liefst 74 games hebben een FPS boost gekregen op de Xbox Series X en S. In aanloop naar de release van Far Cry 6, kan je bijvoorbeeld Far Cry 5 nu op 60 FPS spelen. Ook titels als Yakuza 6, Deus Ex Mankind Divided, Alien Isolation en Assassin’s Creed Unity hebben nu een flinke FPS boost gekregen.

  Xbox Game Pass aangevuld voor Series X en S

  Spelers op de Xbox Series X en S kunnen niet alleen met verbeterde versies van Xbox One games aan de slag, maar ook met nieuwe titels. Microsoft heeft namelijk maar liefst negen nieuwe titels aan de Xbox Game Pass toegevoegd, waaronder ook FIFA 21, dankzij de samenwerking met EA Play.

  Die nieuwe lijst aan games komt al na een toevoeging van maar liefst twintig Bethesda games, nadat de overname van de uitgever werd goedgekeurd door de EU. En op releasedag kwam Outriders meteen al naar de Xbox Game Pass voor de Xbox consoles. Spelers hebben dus genoeg te spelen de komende tijd!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.