Nieuwe Rick and Morty seizoen 5 trailer onthuld

  Er is in aanloop naar het vijfde seizoen van Rick and Morty weer een gloednieuwe trailer uit de doeken gedaan. De nieuwe Rick and Morty seizoen 5 trailer toont flink wat actie, aliens en de gebruikelijke humor. Check de nieuwe beelden snel hier.

  Adult Swim

  Adult Swim heeft afgelopen weekend weer een nieuwe trailer van Rick and Morty seizoen 5 uit de doeken gedaan. Eerder dit jaar werd bekendgemaakt dat het nieuwe seizoen later dit jaar op 20 juni in premiere gaat. In aanloop naar de nieuwe afleveringen worden fans met bijna twee minuten aan nieuwe beelden warm gehouden voor de nieuwe afleveringen.

  Check de nieuwe Rick and Morty seizoen 5 trailer hieronder!

  Rick and Morty seizoen 5 trailer vol verwijzingen

  Het nieuwe seizoen van Rick and Morty lijkt vol bekende gezichten te zitten. In de trailer zien we verwijzingen naar enorm veel populaire films, series en anime. Zo komt een hommage naar Voltron voorbij, zien we een hele bijzondere versie van Aquaman en "cyberpunk"-vogels. Hoe de vork precies in de steel zit, is alleen nog niet duidelijk. Dat ontdekt iedereen pas op 20 juni.

  Of de serie vanaf die dag ook naar Nederland komt, is ook nog niet bekend. Netflix heeft officieel nog niets laten weten. Afgaande op eerdere seizoenen kan het zijn dat er gewacht wordt tot het hele seizoen klaar is. Anderzijds koos de streamingdienst soms ook om wekelijks uit te zenden.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.