Nieuwe Spider-Man No Way Home trailer aangekondigd

News
dinsdag, 16 november 2021 om 8:00
spider man no way homef1676023288
Er is een nieuwe trailer voor Spider-Man No Way Home aangekondigd. Het zal de tweede trailer worden van de nieuwe Spider-Man film en de onthulling wordt groots aangepakt. De aankondiging voor de trailer werd gedeeld op Twitter.
Binnenkort zal er een nieuwe Spider-Man No Way Home trailer worden onthuld tijdens een fan-evenement in Los Angeles. Het evenement begint op 17 november om 2.00 uur (omgerekend naar Nederlandse tijd). Het is niet de eerste trailer die voor de film is uitgebracht. Mensen vragen zich dus af wat er in deze tweede trailer gezien de geruchten te zien zal zijn.

Geen normale trailer reveal

Berichten over het fan-evenement doken onlangs al op, maar nu laten ook de officiële social-media accounts van de film weten dat er een trailer aankomt. De trailer zal dan ook waarschijnlijk niet al te lang na zijn vertoning in Los Angeles online verschijnen.
Er gaan veel geruchten rond over de komst van oude schurken en vorige Spider-Man acteurs. Hier zijn ook al verschillende leaks over naar buiten gekomen. Een aantal oude schurken werd bovendien bevestigd in de vorige trailer. Veel fans hopen dat de nieuwe trailer eindelijk bevestigt dat Tobey Maguire en Andrew Garfield terugkeren.