Titel en setting nieuwe BioShock game gelekt

News
dinsdag, 30 november 2021 om 9:30
bioshock f1631618056f1631618066
Het was al duidelijk dat er gewerkt wordt aan een nieuwe BioShock game, maar er zijn nog maar weinig details over bekend. Ten minste, tot nu toe. Er is namelijk een lek opgedoken met de titel en de setting voor de nieuwe game.
De BioShock games zijn zeer geliefd en ook nog een zeer succesvol. Het is alleen alweer bijna tien jaar geleden dat de laatste titel in de franchise verscheen, namelijk het geprezen BioShock Infinite uit 2013. Met een beetje mazzel kunnen we binnenkort eindelijk genieten van een nieuwe BioShock game.
Het is namelijk al bekend dat er een tijdje wordt gewerkt aan een nieuwe BioShock game, waarvan er zelfs geruchten zijn dat de titel al in 2022 zal verschijnen. Dat lijkt vooralsnog een beetje voorbarig, maar er zijn nu wel meerdere details opgedoken over de game, niet naar verluidt BioShock Isolation zal gaan heten.

Wat is er gelekt over de nieuwe BioShock?

De lekker claimt niet alleen de titel te weten, maar ook meer details over de game. Zo zou BioShock Isolation zich gaan afspelen in een ‘verlaten, dystopische stad’. Dat is niet heel verrassend, want de eerste twee BioShock games hadden een soortgelijke setting.
Daarnaast werken er veteranen van Irrational Games, de originele ontwikkelaar van de BioShock titels, aan de game, evenals developers die hebben gewerkt aan Watch Dogs Legion, Shadow of the Tomb Raider, Mafia 3 en Deus Ex: Mankind Divided. De lekker laat ook weten dat we nog eventjes moeten wachten op een officiële aankondiging van BioShock Isolation, die komt namelijk in Q1 2022.