Beloningen voor Halo Infinite multiplayer-event gelekt

News
dinsdag, 30 november 2021 om 8:30
halo infinite gameplayf1632817206
De beloningen voor een aankomend multiplayer-event van Halo Infinite lijken gelekt te zijn. Het lek bevat tien beloningen, maar er wordt verwacht dat het event (dat volgens het lek in februari plaatsvindt) meer beloningen zal hebben.
Van 8 tot 21 februari 2022 is er een multiplayer-event in Halo Infinite. Er lijkt nu door @_FireMonkey op Twitter gelekt te zijn wat de verschillende beloningen zijn die je tijdens het event kan krijgen. De lijst bestaat uit tien beloningen, waaronder de Claw Patrol Spartan Pose, Challenge Swap en de Mark V Zeta Helmet.
Er wordt verwacht dat dit een nog onvolledige lijst is, aangezien het evenement dat nu bezig is, 30 verschillende niveaus heeft. Wat het evenement in februari precies inhoudt en hoe spelers de beloningen kunnen ontgrendelen is nog niet bekend. Halo-fans denken dat het event om een Tactical Ops-speellijst gaat, omdat Tactical Ops de gelekte naam van het event is.

Xbox-spelers willen geen cross-play

De gratis multiplayer van Halo Infinite lanceerde op 15 november om het 20-jarig bestaan van de Xbox te vieren. De volledige game komt uit op 8 december en zal in tegenstelling tot de multiplayer wel geld kosten (al is de game te vinden op de Game Pass). Hoewel de game nog niet zo lang uit is zijn de Xbox-spelers al klaar met de spelers op de PC. Op dat platform zouden er namelijk veel cheaters zijn. Xbox-spelers willen daarom graag een functie waarmee je de cross-play kan uitschakelen.
Halo Infinite is het nieuwste deel uit de populaire shooterreeks, ontwikkeld door 343 Industries. De game volgt het verhaal van Master Chief na de gebeurtenissen van Halo 5: Guardians. De volledige game zal op 8 december beschikbaar zijn voor PC, Xbox One en Xbox Series X|S.

Populair Nieuws