Halo Infinite multiplayer zal steeds meer wapens krijgen

News
vrijdag, 26 november 2021 om 15:30
halo infinitef1632209469
In een interview heeft Joseph Staten gedeeld dat er meer wapens zullen verschijnen in de free-to-play multiplayer van Halo Infinite. Die versie is eerder deze maand plotseling gelanceerd door Microsoft en 343 Industries.
Joseph Staten, Head of Creative bij 343 Industries heeft tijdens een interview met Game Informer bekendgemaakt dat de multiplayer modus van Halo Infinite steeds meer wapens erbij zal krijgen. Dat antwoord kwam na vragen van fans of het hele arsenaal van Halo Infinite nu al in de game te vinden is.
Omdat het maar een kortstondig interview was, hebben we geen details over de nieuwe wapens gekregen. Hoewel het voor fans misschien geen verrassing is dat er meer wapens naar de multiplayer-modus komen, liet Staten ook weten dat de game geheime wapens bevat. Deze wapens zijn vergelijkbaar met de Scarab Canon uit Halo 2. Er kunnen misschien ook verschillende wapenvarianten verschijnen van de bestaande wapens, aangezien dit ook in de campagnemodus van Halo Infinite zit.

Meer content per Halo-seizoen

In het interview heeft Joseph Staten ook gezegd dat hert team van plan is om elk seizoen meer content toe te voegen aan de game. Het zal dus mogelijk zijn dat we vanaf mei 2022 nieuwe wapens kunnen zien in de multiplayer, naast de andere content die het nieuwe seizoen zal introduceren. De release van seizoen 2 is wel vertraagd, door de plotselinge release van de multiplayer.
Halo Infinite is het nieuwste deel in de populaire shooterreeks van Microsoft en 343 Industries. Hoewel de multiplayer al te spelen is, moeten fans nog even geduld hebben voor de campagne. Die zal namelijk op 8 december gelanceerd worden. De co-op modus en Halo Forge zullen later in 2022 verschijnen.

Populair Nieuws