343 Industries nu al bezig met nieuwe Halo game na Infinite

News
dinsdag, 09 februari 2021 om 7:00
halo infinite box artf1595497725
Fans van de Halo franchise kijken met smart uit naar de release van Halo Infinite, die is uitgesteld naar een release ergens in 2021. Nu blijkt alleen uit een vacature dat ontwikkelaar 343 Industries ook al bezig is met een nieuwe Halo game.
Toen de eerste gameplaybeelden van Halo Infinite werden getoond in juli 2020 waren de fans niet bepaald blij. En dat is nog zacht uitgedrukt. De kritiek was ook niet onterecht, want de game zag er nog lang niet uit alsof het klaar voor release was. Het duurde dan ook niet lang voordat 343 Industries bekendmaakte dat Halo Infinite uitgesteld wordt tot ergens in 2021, ondanks dat de titel dé system seller bij de lancering van de Xbox Series X moest zijn.
Wanneer het nieuwste deel in de Halo franchise precies moet uitkomen is nog steeds niet bekend, maar de ontwikkelaar belooft wel regelmatig met updates te komen rondom de ontwikkeling.

Nieuwe Halo game in ontwikkeling

Ondanks de drukke ontwikkeling van Halo Infinite, is 343 Industries nu alleen ook al bezig met een andere Halo game. Dat blijkt uit een vacature op de website van Microsoft. Het gaat daarbij niet om post-launch content voor Halo Infinite, maar een compleet nieuw project. In de beschrijving staat namelijk dat ‘343 Industries op zoek is naar een producer om een nieuw Project in het Halo universum te ontwikkelen’.
Of het hierbij gaat om een nieuw deel in de main series of dat het een spin-off wordt, zoals Halo ODST, is nog niet bekend. Liefhebbers van de franchise hoeven in ieder geval niet bang te zijn dat ze nog een halve generatie op een nieuw deel hoeven te wachten.

Populair Nieuws