Hitman 2 levels snel over te zetten naar Hitman 3

News
dinsdag, 09 februari 2021 om 6:30
hitman 2 20190629200051f1587154161
IO Interactive heeft ons al voor de release van Hitman 3 verteld dat alle levels van de voorgaande delen (her)speelbaar zijn in de nieuwe game. Het overzetten hiervan zou ons mogelijkheid geven om met de nieuwe engine de levels opnieuw te ervaren. Nog heel even wachten en dan kan het eindelijk gaan gebeuren!
De makers van Hitman 3, IO Interactive, hebben het enorm druk met de launch van de game. Hier en daar zaten wel wat foutjes in Hitman 3, zoals je in de review kunt lezen. Zo konden sommige spelers niet bij de DLC of Deluxe pakketten die aangekocht werden en zaten achievements soms niet helemaal lekker in elkaar.
Het grootste probleem tot nu toe is dat spelers niet hun levels en locations van Hitman 2 over kunnen zetten naar Hitman 3. Gelukkig wordt er nu hard aan gewerkt en komt er een oplossing voor. IO Interactive meldt dit op het Hitman Forum. De update zal "hoe dan ook voor het eind van februari uitkomen".
1f1611157474

Goed nieuws voor Hitman 3 fans

Voor de fans die graag de uitdagingen van het voorgaande deel opnieuw aan willen gaan is dit dus goed nieuws! Namelijk alle toegevoegde engine tweaks en verbeterde graphics zijn terug te vinden in de voorgaande levels. Groepen mensen zullen groter zijn, de levels zien er grafisch net een beetje anders uit en het mooiste van allemaal: de locaties zullen minder opslag in gebruik nemen.

Helaas hebben we nog geen exacte datum gekregen dus het is nog even afwachten tot we dat te horen krijgen. Gelukkig kun je tot die tijd wel gewoon Hitman 3 spelen. De game is nu uit voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en PC. De game krijgt daarnaast ook seasonal updates met bekende YouTubers.

Populair Nieuws

Laatste Reacties