343 Industries reageert op Halo Infinite gameplay kritiek

  Even geleden kregen we de eerste gameplaybeelden voorgeschoteld van het paradepaardje op Xbox Series X, Halo Infinite. De beelden waren voor veel fans niet wat ze verwachtten en leidden tot flinke kritiek over het hele internet. Een van de mensen achter de game reageert nu op de kritiek rondom de onthulling van de Halo Ininite gameplay.

  Toen de Xbox Games Showcase losbarstte mocht Halo Infinite de spits afbijten. De eerste gameplay van de game kwam meteen aan het begin van de stream voorbij. De game was flink gehypet en fans waren erg benieuwd naar de beelden. Jammer genoeg waren deze voor veel fans teleurstellend, wat leidde tot een berg van kritiek op de game, de stream en de ontwikkelaar.

  Verschillende medewerkers van 343 Industries hebben inmiddels al gereageerd met de melding dat het om een oude build van de game ging. Daarbij werd gamers op het hart gedrukt dat de game grafisch nog vele malen beter zou worden voor de launch. Nu reageert Dan Chosich, narrative director van de Halo Infinite, op fan via een tweet:

  Ik heb in jouw schoenen gestaan en ik weet wat het is om verwachtingen te hebben en teleurgesteld te zijn. Ik wil dat je weet dat je stem belangrijk is en dat je gehoord wordt. Het is niet aan dovemansoren gericht.

  Dan Chosich.

  Halo Infinite gameplay wordt vele malen beter

  De ontwikkelaar vervolgt zijn woorden met de melding dat hij er veel om geeft dat de kwaliteit zoals Bungie die ooit neergezet heeft, voor hem belangrijk is. De gameplay van Halo Infinite wordt volgens hem dan ook tot op de dag dat de game in de schappen belandt aangepast en verbeterd. Of dit de fans van de serie echt gerust weet te stellen, is nog maar de vraag.

  Halo Infinite

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.