343 Industries komt met wekelijkse Halo Infinite updates

News
dinsdag, 26 januari 2021 om 16:15
halo infinitef1632209469
Halo Infinite had eigenlijk een launch game moeten zijn voor de Xbox Series X, maar de grote titel is uitgesteld tot 2021. Sindsdien hebben we ook weinig meer gehoord over de game, maar volgens community manager Brian Jarrard gaat daar nu verandering in komen met wekelijkse Halo Infinite updates.
Fans van de Halo franchise willen dolgraag aan de slag met een nieuw deel, maar na de gameplay reveal in juli was er terecht kritiek van spelers. Ontwikkelaar 343 Industries besloot snel daarna om Halo Infinite uit te stellen tot 2021, om meer tijd te hebben om de game te fine-tunen.
De studio heeft sindsdien alleen weinig nieuws meer gedeeld over de game, wat niet goed valt bij de fans. Volgens community manager Brian Jarrard komt dat door de vakanties rond de jaarwisseling en hoeven fans niet bang te zijn. Op Reddit claimt Jarrard namelijk dat 343 Industries deze week nog met meer nieuws komt en dat er bovendien wekelijkse Halo Infinite updates gaan komen over de ontwikkeling van de game. Dat doet de studio om meer duidelijkheid en context te verschaffen voor de fans.

Eindelijk een releaseperiode voor Halo Infinite

Sinds de bekendmaking dat Halo Infinite zou worden uitgesteld was er nog veel onduidelijkheid over de releasedatum. 343 Industries kondigde namelijk alleen aan dat de game ‘ergens in 2021’ zou uitkomen. Vorige maand heeft de ontwikkelaar daar gelukkig wat meer duidelijkheid over gegeven. Volgens de studio zal Halo Infinite releasen in de herfst van 2021.