12 Days of Christmas dag 2: WIN een Disney filmpakket met 5 grote titels!

News
vrijdag, 03 december 2021 om 16:00
12 days of christmas overzichtf1638274010
Yes! Het is alweer tijd voor de tweede dag van de 12 Days of Christmas, de nieuwe rubriek op XGN waarin we jullie, de community om de dag belonen in aanloop naar kerst. Ben jij klaar voor de alweer de tweede prijs?!
Het is decembermaand - feestmaand en dat vieren we bij XGN door cadeaus uit te delen! Gedurende de hele maand december tot aan kerst vieren we feest met de 12 Days of Christmas! Om de dag kunnen jullie een prachtige prijs winnen en daarvoor hoeven jullie alleen maar te doen wat jullie toch al graag doen: reageren! Al kun je ook iemand anders blij maken.
12 days of christmas disneyf1702373236

12 days of Christmas Dag 2 - Disney Blu-ray filmpakket

Ook op deze tweede dag hebben we een mooie prijs voor jullie. Vandaag geven we een tof Disney filmpakket weg! In dit pakket zitten maar liefst vijf heel recente films op Blu-ray voor uren kijkplezier. In het pakket zitten de volgende films:
  • Luca
  • Nomandland
  • Jungle Cruise
  • Cruella
  • Black Window
Luca is de nieuwste Pixar film over een zeemonster dat niets liever wil dan met een Vespa over het land heen crossen. Om hiervoor genoeg geld te verdienen moet hij de lokale fietsrally om de Portorosso Cup zien te winnen terwijl hij zijn monsteridentiteit geheim moet zien te houden. In Nomadland volg je Fern die na de sluiting van de lokale mijn met haar busje als nomade rond gaat trekken door Nevada. In Jungle Cruise gaan kapitein Frank en wetenschapper Lily in de jungle op zoek zijn naar de Tree of Life. Cruella is de origins film waarin we zien hoe 's werelds beruchtste en modieuste Disney-schurk Estella "Cruella' de Vil tot een succesvolle maar gemene modeontwerpster uitgroeit. Ook Black Widow is een orgins film, maar dan van het Marvel personage met dezelfde naam.
Wil je kans maken op deze lekkere filmpakket voor de donkere winterse dagen, let dan goed op.

Hoe kun je winnen?

Meedoen is heel makkelijk en kan op twee manieren: voor jezelf of voor een ander. Voor jezelf meedoen? Wees lekker pro-actief en positief op de website. Meedoen aan de prijs, doe je door leuke berichtjes achter te laten onder artikelen of op de reactie van iemand anders. Zo simpel is het! Meer is natuurlijk beter, maar al vanaf één berichtje doe je mee! Reageer ook onder dit bericht, zodat we weten dat je mee wil dingen naar deze prijs.
Meedoen voor een ander? Deze actie zal ook op Facebook en Twitter verschijnen. Wil je iemand anders laten winnen, deel het bericht dan vooral met hen door ze te taggen! Wie weet win jij de prijs dan voor iemand anders.
Liever meedoen aan een andere winactie? Bekijk dan hier het overzicht. Je mag ook meedoen aan de andere win-acties, maar je kan maar één keer winnen.
Wij geven dit filmpakket weg in samenwerking met Disney waarvoor we hen extra willen bedanken. De winnaar van de deze actie maken we met kerst hier op de site bekend.