Ant-Man 3 shirt toont eerste blik op Kang The Conqueror

News
vrijdag, 03 december 2021 om 15:30
Op Twitter is er een foto gelekt, waarin je Kang The Conqueror kan zien. De villain is te zien op een t-shirt van een crewlid.
Het is al een tijdje bekend dat Jonathan Majors de rol van Kang The Conqueror op zich zal nemen in Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Nu hebben we via een t-shirt gezien hoe Kang The Conqueror eruit zal zien in de derde film van Ant-Man.
Op Twitter deelde Ace Ruele, een crewlid van de filmproductie, een foto van zichzelf in een T-shirt die hij heeft gekregen voor de Marvel-film. Op het shirt zie je een kapotte Ant-man-hel, met in de weerspiegeling Kang.
Let op: dit gedeelte bevat spoiler over de Disney+-serie Loki!
Majors maakte in de serie over Loki als 'He Wo Remains' zijn debuut in de MCU. In de aflevering werd uitgelegd dat dit de laatste versie is van Kang en dat hij de andere versies van zichzelf heeft verslagen. Hij heeft er ook voor gezorgd dat de andere versies niet meer terug kunnen keren.

Weinig bekend over Kang The Conqueror

Hoewel Kang The Conqueror een van de oudste en grootste villians is van de Avengers, zijn er nog geen specifieke details over de versie die Jonathan Majors gaat spelen. Hij zal in ieder geval zijn filmdebuut maken in Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Er is nog niet veel bekend over deze film, maar het is wel bekend dat de Quantum Realm een belangrijke locatie zal zijn voor de film. In de film spelen onder meer Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michelle Pfeiffer en Michael Douglas.
Ant-Man and the Wasp: Quantumania draait in de zomer van 2023 in de bioscoop.

Populair Nieuws