Oude Spider-Man actrice wil terugkeren in Marvel films

News
vrijdag, 03 december 2021 om 17:00
5 redenen waarom tom holland een geweldige spider man is 152435 1f1668169070
Kirsten Dunst, de actrice die Mary Jane Watson speelde in de Spider-Man films van Tobey Maguire, zou graag terug willen keren in een Spider-Man film in haar rol als oudere Watson. Dit heeft ze laten weten aan Entertainment Weekly.
Kirsten Durst ziet het wel zitten om terug te keren in haar rol als oudere Mary Jane Watson in een aankomende Spider-Man film. Of dit ook echt gaat gebeuren heeft allemaal te maken met hoe groot de cross-over zal zijn in Spider-Man No Way Home.

Multiverse zorgt voor veel mogelijkheden

Sinds dat er geruchten rond gaan en deze ook zijn bevestigd dat er in Spider-Man No Way Home oude schurken te zien zullen zijn, zoeken fans al naar mogelijke kandidaten die terugkeren voor de nieuwe Spider-Man film vol cross-overs.
Dunst is daar ook een van, maar vrijwel iedere acteur of actrice die iets te maken heeft met een Spider-Man film wordt gezien als mogelijke kandidaat om in de film te verschijnen. Er zijn ook geen beelden gelekt van haar op de set, er zijn ook beelden gelekt van andere acteurs op de set.
Of de actrice de mogelijkheid zal krijgen ligt er aan hoe Spider-Man No Way Home zal eindigen. Mocht de film eindigen met dat iedereen terugkeert naar zijn of haar eigen universum, dan maakt dit de kans kleiner voor een terugkeer van Durst haar versie van Mary Jane Watson. Mocht het toch zo zijn dat de cross-over toch blijvende gevolgen heeft voor de MCU, dan is de kans groter dat we haar ooit terug gaan zien in de rol.

Populair Nieuws