007-schurk Rami Malek lovend over No Time to Die

  Vanwege alle corona moeten we helaas nog even wachten op de nieuwste James Bond film: No Time to Die. Maar het lange wachten wordt straks wel beloond. Althans als we de nieuwe ‘007-schurk’ Rami Malek moeten geloven.

  Van Queen naar 007

  Rami Malek is de man die te zien was in films als Night at the Museum, Need for Speed en Papillon. Toch brak hij pas echt bij het grote publiek door met de rol van Freddie Mercury in de film Bohemian Rhapsody. Met deze rol sleepte Malek vele prijzen in de wacht, waaronder een Golden Globe en een Oscar voor beste mannelijke acteur.

  In 2021 krijgt zijn filmcarrière een vervolg, en niet zomaar in een film. In de nieuwste James Bond film speelt hij de rol van de schurk Safin.

  Nog eventjes geduld

  De nieuwe film van de geheim agent 007 zou in eerste instantie al begin april van dit jaar in de bioscoop verschijnen. Vervolgens werd dit vanwege het coronavirus uitgesteld tot november 2020, maar ook deze datum bleek niet haalbaar. Uiteindelijk werd de film verschoven naar april 2021.

  Hoewel er in deze tijden niks helemaal zeker lijkt, staat de film op dit moment nog steeds op die datum gepland. Overigens had het niet veel gescheeld of de film was helemaal niet naar de bioscoop geweest. De film was bijna dit jaar al uitgekomen en was dan direct naar Netflix gegaan.

  Rami Malek enthousiast over No Time to Die

  Rami Malek heeft in een interview de spanning weer lekker opgevoerd en beloofd ons veel goeds. In de nieuwe Bond-film No Time to Die speelt Malek de schurk Safin. Malek geeft in het interview onder meer aan:

  “Wat je ook van de nieuwe bond-film verwacht, je zult geschokt zijn."

  De James Bond films kwamen deze week ook op een minder leuke manier in het nieuws. Afgelopen weekend overleed Sir Sean Connery op 90-jarige leeftijd. Connery speelde in de jaren ’60 en ’70 van de vorige eeuw in een groot aantal James Bond film. Waaronder de film Goldfinger, die bij veel mensen te boeken staat als beste Bond film ooit.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.