James Bond Experience opent deuren op Utrecht Centraal!

  De nieuwste Bond-film verschijnt 2 april in de bioscoop. Daarom is er nu een James Bond Experience te vinden op Utrecht Centraal.

  Universal Pictures International

  In samenwerking met Pathé heeft Universal op Utrecht Centraal de James Bond Experience geopend voor de aankomende release van No Time To Die. De opening werd geleid door Levi van Kempen en Anna Nooshin. Laatstgenoemde kreeg de eerste kaarten voor de film overhandigd door Levi en mocht toen als eerste de James Bond Experience inlopen.

  Naast het bekijken van de trailer voor No Time To Die, kan je er ook achter komen of je uit het juiste hout gesneden bent voor werk als 00-agent in de James Bond Experience. Hiervoor word je begeleid door andere agenten. Uiteindelijk, als je de kwalificatie hebt doorstaan, krijg je een video die je kan posten op social media. Niet alleen dat, maar ook een licentie dat jij een 00-agent bent.

  De James Bond Experience biedt nog wat leuks. Zo kan je al kaartjes halen voor de nieuwste Bond-film die op 2 april verschijnt. Je kan ze natuurlijk ook online bestellen, maar als je één van de eerste 10.000 bent die de kaarten koopt in de James Bond Experience krijg je ook nog een No Time To Die postkaart set.

  De 25e Bond-film

  No Time To Die is de 25e Bond-film. In dit avontuur wordt James Bond voor de vijfde keer vertolkt door Daniel Craig. In principe heeft James Bond zijn leven als geheim agent achter zich gelaten en is hij lekker aan het genieten van de zon in Jamaica. Hij wordt toch nog gevraagd om één missie te doen, maar die blijkt veel gevaarlijker dan aanvankelijk gedacht.

  Onze favoriete superspion komt oog in oog met een mysterieuze schurk met een indrukwekkend technologisch arsenaal. In de film keert ook Christoph Waltz weer terug als Blofeld. Daarnaast zullen we Rami Malek, Lashana Lynch, Ralph Fiennes en nog vele anderen schitteren zien schitteren op het witte doek op 2 april, wanneer No Time To Die uitkomt.

  De James Bond Experience is te vinden tussen spoor 18/19 en spoor 20/21. Heb jij al zin in No Time To Die? Laat het ons weten! Wij hebben in ieder geval No Time To Wait!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.