Yooka-Laylee

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Actie, avontuur & platformer

  Gemaakt door Playtonic Games en uitgegeven door Team17

  8

  Yooka-Laylee Artikelen

  Top 10 beste indie games op E3 2019 - Kleine studios met grote ambities

  Zoals elk jaar was er weer veel groot nieuws tijdens E3. Alle bekende namen hadden wel een grote game om te onthullen of meer informatie over te geven. Tussen al die grote namen is het makkelijk te vergeten dat indie games vaak ook op E3 te zien zijn. Dit waren de beste indie games op E3 2019.

  De 10 beste Crowdfunding games - Kickstarter successen!

  Tegenwoordig kunnen gamers investeren in games die leuk lijken. Met websites zoals Kickstarter of Indiegogo is er de ruimte voor een hele nieuwe generatie aan games, die nog voor de release worden gekeurd door het publiek. Wat zijn nou de beste crowdfunding games? Dan gaan wij je vertellen in dit artikel.

  10 vrolijke games voor Blue Monday!

  Vandaag is het weer zo ver, het is Blue Monday Ook wel bekend als de meest deprimerende dag van het jaar. Wil je graag iets doen tegen dat nare gevoel? Ga dan gamen! Wij leggen jou tien vrolijke games voor die jou een beter gevoel geven.

  Top 10 beste games voor kinderen van 2017

  Het jaar is bijna afgelopen en dus is het, zoals je al gemerkt heb waarschijnlijk, tijd voor de eindejaarslijstjes. Vandaag is het tijd voor de tien beste games voor kinderen van 2017. Ben je benieuwd welk spel op één staat?

  Top 10 games voor kids van dit moment

  In 2015 hadden we al eens negen goede games voor kids op een rijtje gezet, maar in de afgelopen twee jaar zijn er weer behoorlijk wat nieuwe titels bijgekomen. Ook de kleintjes onder ons moeten immers wat te spelen hebben, met of zonder papa en mama. Hier is de top 10 games voor kids van dit moment! En dan eens geen Mario Kart!

  Yooka-Laylee Nieuws

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  Yooka-Laylee Switch release bekendgemaakt

  We hebben er een flinke tijd op moeten wachten, maar de Yooka-Laylee Switch release is bekend. De game komt namelijk 14 december naar Nintendo's nieuwste console.

  Yooka-Laylee update aangekondigd door Playtonic Games

  Er komt een nieuwe Yooka-Laylee update aan die een aantal aanpassingen aan de game gaat doen. De update werd vandaag aangekondigd door ontwikkelaar Playtonic Games.

  Yooka-Laylee patch verbetert camera

  De Yooka-Laylee patch verbetert onder andere de camera. De patch lost daarnaast nog enkele bugs op. Yooka-Laylee verschijnt 11 april.

  Yooka-Laylee trailer toont multiplayer arcade games

  In een nieuwe Yooka-Laylee trailer is het multiplayer gedeelte van de game te zien. De trailer toont Rextro’s awesome arcade games, een verzameling aan co-op en multiplayer gamemodi. Naast de arcade modi is het ook mogelijk om samen te spelen in de singleplayer.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.