Valheim

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Iron Gate AB en uitgegeven door Coffee Stain Publishing

  Valheim Artikelen

  5 dingen om te doen in Valheim na het verslaan van de eindbazen

  Na het uitspelen van een game kun je je afvragen wat je nu nog kan doen. Aangezien Valheim een survival-game is, komt het dan ook snel naar boven drijven na het verslaan van alle bazen. Om je enige inspiratie te geven wat je nu kunt gaan doen, hebben we hier een aantal voorbeelden voor je.

  PC games die niet zouden misstaan op de PlayStation 5

  De afgelopen jaren zijn de échet exclusieve titels op systemen flink afgenomen. Er zijn nog steeds een aantal uitzondering maar alles begint nu langzaam voor iedereen toegankelijk te worden, met uitzondering van Nintendo dan. PlayStation games komen mondjesmaat naar PC gamers toe, maar welke PC games zouden nu naar PlayStation 5 moeten komen?

  Valheim wiki: Alles wat je moet weten over monsterhit Valheim

  Valheim is nu al een ongekende hit op de PC en daarom komen wij met de Valheim wiki: alles wat je moet weten over deze monsterhit. In Valheim moet je er alles aan doen om te overleven. Dit doe je in een door vikingen geïnspireerde wereld vol gevaren. Hier vind je wat je moet weten voordat je de brute en onvergeeflijke wereld van Valheim betreedt.

  Zo versla je de Valheim eindbazen het makkelijkst!

  Valheim eindbazen kunnen soms wat lastig zijn om te vinden, verslaan of op te roepen. Hier hebben we een gids met alle 5 eindbazen die nu in de game zitten. Hopelijk lukt het jou met deze gids de eindbazen zonder moeite te verslaan en weet je de wereld van Valheim weer naar orde te brengen!

  De grootste beginnersfouten in Valheim

  Valheim is de grote nieuwe hit op Steam en ondanks dat de game in early access is genieten momenteel meer dan vijf miljoen mensen van het survivallen in de Vikinggame. Toch zijn er wel degelijk dingen waarop spelers zich flink verkijken. Dit zijn de grootste beginnersfouten in Valheim die je moet vermijden.

  Valheim Nieuws

  Valheim naar de Nintendo Switch? Panic Button wil het laten gebeuren

  Is Valheim straks ook te spelen op de Switch? Als het aan de makers van de Apex Legends Switch port ligt wel; ontwikkelaar Panic Button zegt het graag te willen doen.

  Valheim passeert 4 miljoen verkopen

  Valheim is meer dan 4 miljoen keer verkocht. De RPG is daarmee één van de populairste games op Steam.

  Valheim updates brengen bazen, customisation en meer

  Valheim updates zullen binnenkort veel toevoegen aan de game. In een interview met PC Gamer legde bedenker Henrik Törnqvist de roadmap van de game uit.

  Valheim haalt 2 miljoen verkopen in twee weken

  We horen steeds meer over Valheim, de early access survivalgame op Steam. Dat zal er waarschijnlijk ook mee te maken hebben dat de game 2 miljoen verkopen in twee weken heeft behaald.

  Valheim populairder dan GTA 5 en PUBG

  De Early Acces game ‘Valheim’ valt in de smaak bij gamers. Zo is deze game op dit moment populairder dan GTA 5 en PUBG.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.