Populaire Viking-game komt naar Game Pass

News
woensdag, 15 juni 2022 om 15:30
pc game pass gamesf1648052750
De Xbox & Bethesda Showcase is achter de rug, maar dat wil niet zeggen dat Xbox al haar kruit had verschoten. In een langere versie van de showcase is namelijk nog veel meer onthuld. Zo is bekendgemaakt dat Viking-game Valheim naar Game Pass komt.
De Viking survival-game Valheim verscheen vorig jaar in Early Access op Steam. De game laat je met 1 tot 10 spelers los in het Viking-hiernamaals Valheim. Het duurde niet lang voordat de game aardig populair werd.
Binnenkort kunnen nog veel meer spelers met Valheim aan de slag. Het is namelijk bekendgemaakt dat de game dit najaar nog uitgegeven wordt in de Microsoft Store. Op dezelfde dag zal hij ook worden toegevoegd aan PC Game Pass, wat voor een hoop mensen zorgt voor een mooie gelegenheid om de game te proberen.
valheimf1612861483

Valheim ook op weg naar Xbox

Overigens blijft Valheim niet lang meer exclusief voor PC. Als je liever op console speelt kan dat vanaf het vroege voorjaar van 2023. Dan verschijnt er namelijk een port van de game voor Xbox One en Xbox Series X|S, die ook direct op Xbox Game Pass beschikbaar zal zijn.
Er is nog meer goed nieuws, want je platformkeuze is ook nog eens helemaal vrij. Er is vanaf dag één volledige crossplay tussen Xbox en PC. Waar je de game dus ook speelt, je kunt hem samen spelen met vrienden die hem ergens anders hebben geïnstalleerd.

Populair Nieuws