Uncharted: The Lost Legacy Nieuws

  Uncharted The Lost Legacy Creative Director verlaat Naughty Dog

  Shaun Escayg, de Uncharted The Lost Legacy creative director, verlaat Naughty Dog per direct. Zijn afscheid kondigde hij aan op Twitter.

  Uncharted The Lost Legacy kopen - Nu 19,99!

  Iedereen kan Uncharted The Lost Legacy kopen met een flinke korting. Het spel is bij de Mediamarkt namelijk te koop voor 19,99 euro.

  Uncharted The Lost Legacy schattenjacht uitslag

  Samen met Sony PlayStation en PSX-Sense organiseerden we vandaag een heuse Uncharted The Lost Legacy schattenjacht! Enkele gelukkige schatjagers wisten de buit binnen te halen en gingen naar huis met mooie prijzen.

  PS4 sales zijn tot nu toe minder hoog dan vorig jaar

  De PS4 sales van het huidige fiscale jaar zijn tot nu toe minder hoog dan in het vorige fiscale jaar. Dat blijkt uit de eerste cijfers van het eerste kwartaal van Sony. Het bedrijf wijdt de mindere verkoopcijfers aan het gebrek aan exclusieve titels in april tot en met juni.

  Uncharted The Lost Legacy gameplay onthuld van 9 minuten

  Naughty Dog heeft nieuwe Uncharted The Lost Legacy gameplay onthuld. In deze negen minuten krijgen we een goed overzicht van wat we van de game kunnen verwachten. Bekijk de gameplay bovenaan de pagina.

  Bekijk de nieuwe Uncharted The Lost Legacy trailer vanaf E3

  De nieuwe Uncharted game kon niet ontbreken tijdens de Sony persconferentie op E3 2017. Daarom kun je hier nu de Uncharted The Lost Legacy trailer terugkijken.

  Nieuwe Uncharted The Lost Legacy details bekendgemaakt

  Nieuwe Uncharted The Lost Legacy details zijn bekendgemaakt. De aankomende game zal op 23 augustus verkrijgbaar zijn exclusief voor PlayStation 4.

  Uncharted The Lost Legacy release aangekondigd

  De Uncharted The Lost Legacy release is bekend. Vanaf 23 augustus kun je de game verwachten in de winkels voor de PlayStation 4.

  Uncharted The Lost Legacy lengte ongeveer 10 uur lang

  De Uncharted The Lost Legacy lengte is bekend. De DLC zal ongeveer 10 uur duren. Dat maakte Arne Mayer, hoofd van afdeling communicatie van Naughty Dog bekend.

  Uncharted The Lost Legacy details bekendgemaakt

  Uncharted The Lost Legacy is op de PlayStation Experience aangekondigd door Sony. In deze standalone Uncharted DLC kunnen spelers aan de slag met Chloe Frazer. Er is nu meer informatie bekend over de DLC bekend.

  Naughty Dog kondigt Uncharted: The Lost Legacy aan

  Naughty Dog heeft tijdens de PlayStation Experience een nieuwe Uncharted game aangekondigd. Uncharted: The Lost Legacy zal een nieuw standalone avontuur worden met vertrouwde personages in de hoofdrollen.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.