Uncharted: The Lost Legacy Artikelen

  10 PlayStation sequels die de PS5 next-gen kunnen laten winnen

  Hoewel we nog maar weinig weten over de daadwerkelijke release van de PlayStation 5 kunnen we al wel flink speculeren over welke games Sony uit moet brengen. Specifiek hebben we het over PlayStation sequels die ervoor kunnen zorgen dat Sony de volgende generatie wint. Het Japanse bedrijf staat nu aan de top en met deze PlayStation sequels kan de PS5 ook next-gen winnen!

  De beste PS4 games op een rijtje - Het volledige overzicht van exclusieve titels!

  Sony heeft met de PlayStation 4 een goudmijntje in handen en dat heeft deels te maken met de exclusieve games. Met de volgende generatie in het vizier is het tijd om de beste PS4 games die exclusief zijn voor het platform op een rijtje te zetten. We zetten nu niet tien, maar alle 34 voor je op een rijtje!

  De 10 Beste PlayStation game series - Regelrechte klassiekers

  Al meer dan 30 jaar kunnen we gamen op de PlayStation consoles van Sony. Dat is best lang! In deze special zetten we de 10 beste PlayStation game series voor je op een rijtje, in willekeurige volgorde. De game die op 1 staat is dus niet het beste.

  DICE Award winnaars - Alle grote kanshebbers op een rijtje!

  In februari is het weer zover. De jaarlijkse DICE Award winnaars (niet te verwarren met studio DICE) worden weer bekendgemaakt. Welk spel mag zich Game of the Year noemen en wie winnen er binnen de andere 23 categorieën? Wij zetten de 10 grote kanshebbers op een rijtje!

  Dit zijn de beste PlayStation exclusives volgens jullie!

  Vorige week vroegen we aan jullie wat de beste PlayStation exclusives ooit zijn en jullie hebben een flink aantal stemmen uitgebracht! Het scheelde niet veel of de eerste en tweede plek zouden omgedraaid zijn, maar we hebben een winnaar. Dit zijn de beste PlayStation exclusives volgens jullie!

  De top 5 beste PlayStation 4 exclusives van 2017 - Pareltjes voor de PS4

  Dit jaar heeft een hele berg toffe titels gekend. De meesten daarvan zijn multiplatform zoals Assassin’s Creed Origins en Call of Duty WWII. Maar tussen de platform exclusieve titels zaten dit jaar ook weer de nodige klappers. Wij zetten de vijf beste PlayStation 4 exclusives van 2017 op een rijtje in deze special!

  Cyber Monday 2017 tips - Geen mosterd na de maaltijd

  Het is Cyber Monday!. En ook dit jaar zijn er weer de nodige kortingen. Weet je alleen niet wat te kopen? Dan hebben wij hier tien Cyber Monday 2017 tips voor je. Lees dus snel verder!

  Top 10 beste PS4 budget games van dit moment (fysiek)

  Het najaar komt eraan en dat betekent weer veel nieuwe games in aantocht. Heb je geen zin om 60 euro neer te leggen voor de zoveelste sequel van een willekeurige blockbuster game? Wees dan niet getreurd, want wij zetten de top 10 beste PS4 budget games die minder dan 30 euro kosten en fysiek zijn voor je op een rij.

  De 5 beste PlayStation 4 exclusives van 2017

  We kijken vast vooruit naar de zes beste PlayStation 4 exclusives van 2017. Al deze games kun je nog krijgen voor het jaar voorbij is. Ze zijn stuk voor stuk enkel verkrijgbaar voor de PlayStation 4.

  Win een gouden PS4 met de Uncharted The Lost Legacy schattenjacht - Extra hint!

  Uncharted The Lost Legacy komt op 23 augustus uit, exclusief voor de PlayStation 4. Om dat te vieren kun je bij ons een speciale gouden PS4 winnen met natuurlijk de game.

  Uncharted The Lost Legacy Review - Scoort ook zonder Nathan Drake

  Voor 40 euro ligt de stand-alone Uncharted The Lost Legacy binnenkort in de schappen. Geen Nathan Drake, maar wel een volwaardig nieuw avontuur. Bedoeld voor iedereen met een zwak voor schatten jagen! In deze Uncharted The Lost Legacy Review lees je wat je precies kunt verwachten.

  Wat verwacht jij van Uncharted The Lost Legacy? - XGN Doe Mee

  De gamedroogte van de afgelopen maand is over een tijdje voorbij: over enkele weken komt Uncharted The Lost Legacy uit. Vandaar dat de XGN Doe Mee deze week in het teken staat van de nieuwe Uncharted titel. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Game releases augustus - Sonic Mania en Uncharted The Lost Legacy

  Elke maand komen er wel één of twee titels uit waar veel gamers op zaten te wachten. Ook deze maand is het raak, wat dacht je van titels als Sonic Mania en Uncharted The Lost Legacy? Maar naast die twee komen er natuurlijk nog meer games uit, welke dat zijn zie je in ons overzicht game releases augustus.

  Wallpaper Pick augustus met Life is Strange en The Dark Tower

  Het is augustus en dat betekent dat nagenoeg iedereen wel een momentje vakantie heeft! Ga je lekker een weekje weg of blijf je liever thuis om eens uitgebreid, zonder verplichtingen te gamen? Wat het ook moge zijn, geef in ieder geval je achtergrond even een update om het te vieren. Kies hier een nieuwe in de Wallpaper Pick augustus!

  Uncharted Lost Legacy Preview - Schatzoeken in India

  Het duurt nog een paar weken voordat Uncharted Lost Legacy in de schappen ligt, maar wij konden al even aan de slag met de stand-alone uitbreiding op Uncharted 4. Of het dezelfde hoge kwaliteit heeft als zijn grote broer, kun je lezen in onze Uncharted Lost Legacy preview.

  Top 10 beste E3 2017 games volgens jullie

  De E3 2017 is nog maar net voorbij en we kunnen al niet meer wachten op de nieuwe games die aangekondigd zijn. Tijdens de shows zijn er veel nieuwe games aangekondigd en van een aantal games is de releasedata bekendgemaakt. Jullie hebben in onze poll de beste E3 2017 games gekozen.

  Dit moet je weten over de Uncharted The Lost Legacy release [Gezien op E3 2017]

  Wat doe je als je klaar bent Nathan Drake maar weet dat fans nog lang geen genoeg hebben van het Uncharted universum? Dan kom je met wat nieuws! Dit is alles wat je moet weten over de Uncharted The Lost Legacy release.

  Top 10 E3 trailers 2017 ter voorbereiding op het event

  E3 2017 is nog maar ongeveer een week van ons verwijderd en dat betekent dat we veel nieuwe E3 trailers 2017 kunnen verwachten. Als voorproefje hebben we alvast 10 trailers op een rij gezet die je nu kunt kijken om jezelf klaar te stomen voor E3.

  10 toffe E3 2017 PS4 exclusives om in de gaten te houden!

  Sony heeft weer een persconferentie op de E3 2017 waarbij meestal veel aandacht uitgaat naar de exclusieve titels. Er komt een aantal exclusives aan en in deze special zetten we tien E3 2017 PS4 exclusives op een rij. Veel van deze games werden op eerdere E3's onthuld en we hopen op de aankomende E3 meer over ze te horen.

  Deze 10 PlayStation 4 exclusives 2017 komen er nog aan!

  Voor Sony is 2017 een goed jaar. Met games als Horizon Zero Dawn en Persona 5 vers achter de kiezen is het uitkijken naar de volgende game. Hier vind je de aankomende PlayStation 4 exclusives 2017. Deze games moet je echt in de gaten houden!

  10 games op E3 2017 waarvan we meer willen zien

  Tijdens de E3 2017 worden door alle grote uitgevers nieuwe toffe games aangekondigd en er wordt ook meer informatie vrijgegeven van eerder aangekondigde games. Sony zal naar verwachting de meeste games aankondigen en Microsoft zal Project Scorpio eindelijk uit de doeken doen. Verder hebben we van de meest verwachte games een lijst: 'Top 10 games op E3 2017' samengesteld.

  Het belangrijkste Playstation Experience 2016 nieuws op een rij!

  De PlayStation Experience vond afgelopen weekend plaats en dat zorgde weer voor een spektakel. Er is tijdens de conferentie veel nieuwe informatie over verschillende games uitgekomen. Wat is het belangrijkste PlayStation Experience 2016 nieuws? Dat lees je in deze special!

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.