Uncharted 4: A Thief's End

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Naughty Dog en uitgegeven door Sony Computer Entertainment

  9.5

  Uncharted 4: A Thief's End Artikelen

  Top 5 The Game Awards 2020 voorspellingen

  The Game Awards 2020 staan om de hoek en er worden alweer een hoop voorspellingen gemaakt over wat we kunnen verwachten. Zoals ieder jaar zal er ook bij deze editie van The Game Awards een hoop aangekondigd worden. Games, updates en allerlei andere dingen die met gamen te maken hebben. Wij gaan in dit artikel onze top 5 voorspellingen af voor The Game Awards 2020.

  De beste aanbiedingen: deals op games en tech (week 36)

  De zomer komt langzaam aan zijn einde. Dat betekent dat de zon langzaam maar zeker minder van zich zal laten zien en het weer wat kouder zal worden. Een ding wat niet voorbij gaat is de constante stroom aan aanbiedingen op games en tech. Het is tijd om de beste deals van week 36 op een rij te zetten!

  Top 10 beste PS4 games ooit - De crème de la crème

  De PlayStation 4 is bezig met haar zwanenzang nu de PlayStation 5 op komst is. Het ideale moment om terug te blikken op de beste PS4 games aller tijden. Deze generatie kende een leger aan fantastische titels en op dit slagveld wordt duidelijk welke tien de crème de la crème van de PS4 zijn.

  PlayStation Plus games april 2020 – Wat spelen we deze maand?

  Hoewel de situatie in de wereld anders is dan normaal gaat er een ding steevast door: De PlayStation Plus games voor de komende maand zijn bekend gemaakt. Dit keer waren ze door een foutje gelekt, maar het aanbod is geweldig. Wat spelen we deze maand?

  10 PlayStation sequels die de PS5 next-gen kunnen laten winnen

  Hoewel we nog maar weinig weten over de daadwerkelijke release van de PlayStation 5 kunnen we al wel flink speculeren over welke games Sony uit moet brengen. Specifiek hebben we het over PlayStation sequels die ervoor kunnen zorgen dat Sony de volgende generatie wint. Het Japanse bedrijf staat nu aan de top en met deze PlayStation sequels kan de PS5 ook next-gen winnen!

  Uncharted 4: A Thief's End Nieuws

  Uncharted film wéér een half jaar uitgesteld

  Het lijkt erop dat de aankomende Uncharted film opnieuw uitgesteld zal gaan worden. Deadline vertelt ons dat de film die gebaseerd is op de PlayStation gamereeks weer een flink stuk achteruitgeschoven is. Waar de film in eerste instantie op 16 juli uit zou gaan komen, wordt dat nu 11 februari 2022.

  Sony San Diego 'brengt nieuw deel in bekende serie'

  Son San Diego, een van Sony's interne ontwikkelingstudio's werkt aan een nieuw deel uit een bekende franchise. Daar lijkt een LinkedIn beschrijving van ex-studiohoofd Michael Mumbauer naar te verwijzen. Mogelijk gaat het om een nieuwe Uncharted game.

  Eerste trailer Uncharted film bij the game awards?

  Natuurlijk zitten wij allemaal met smart te wachten op de eerste beelden van de Uncharted film. We weten al een deel van de cast en zelfs gedeeltelijk waar de film over zal gaan, maar we hebben nog helemaal niets gezien. Dit zou nog wel eens kunnen veranderen op 10 december, als Tom Holland één van de presentatoren is bij The Game Awards.

  Uncharted film is een droom voor Tom Holland

  Tom Holland is erg enthousiast over de Uncharted film waar hij een grote rol in zal spelen. De acteur gaf dat in een Instagram-live video aan. De film is voor hem een droom die uitkomt.

  PlayStation Plus games van april 2020 uitgelekt

  De PlayStation Plus games van april 2020 zijn uitgelekt. De aankondigingstrailer is een dag te vroeg online verschenen en werd alweer snel weer offline gehaald. Toch waren oplettende fans (via Nibel op Twitter) er snel bij en wisten ze de titels online te verklappen. Lees snel verder om te ontdekken welke games er deze maand verschijnen.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.