The Crew

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Racing

  Gemaakt door Ivory Tower & Ubisoft Reflections en uitgegeven door Ubisoft

  8

  The Crew Artikelen

  Top 10 beste online PS4 games voor 2 spelers

  Headset op, PlayStation Plus abonnement geactiveerd en gaan met die banaan! Er zijn enorm veel spellen om samen met je vrienden te doen, maar dit is onze top 10 beste online PS4 games voor 2 spelers. Dus er is geen plek voor een Knack 2 of Overcooked in dit overzicht.

  Vrijheid in games - De 8 grootste open game werelden

  Open wereld games bieden je de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt. Vandaag kijken we daarom naar de open game werelden die je de meeste vrijheid bieden.

  The Crew Calling All Units Review - Voelt als een zware boete

  Met twee handen aan het stuur, beweeg je langzaam één hand naar het dashboard om de sirene aan te zetten. De achtervolging is gestart en jij gaat als politieagent de straatracers het leven zuur maken. In deze The Crew Calling All Units review lees je dat er in jouw buurt niets gesmokkeld wordt.

  The Crew Calling All Units Preview - Straatracers oppakken

  Op gamescom werd een nieuwe uitbreiding voor The Crew uit de doeken gedaan: Calling All Units. Spelers kunnen in deze DLC zelf als de politie aan de slag. In deze The Crew Calling All Units preview lees je alles over de nieuwe uitbreiding.

  The Crew Wild Run Review - Gigantische uitbreiding

  Het is bijna een jaar geleden dat Ubisoft de racewereld opschrok met The Crew. Een open wereld waarmee je door heel de United States kon rijden was een behoorlijk succes. Maar Ubisoft is nog niet klaar, aangezien het bedrijf een gigantische uitbreiding voor The Crew uitbrengt. Lees hier onze The Crew Wild Run review.

  The Crew Nieuws

  Ubisoft Super Season Pass weekend met korting op season passes

  Het Ubisoft Super Season Pass weekend is begonnen met flinke kortingen. De kortingen zullen, zoals de naam al zegt, gelden voor verschillende season passes.

  Ubi30 games zijn alle zeven dit weekend gratis te verkrijgen

  Ubisoft bestaat inmiddels 30 jaar. Om dat te vieren geeft de ontwikkelaar tot het einde van 2016 elke maand een PC game weg aan zijn fans. Dit weekend krijg je de kans om de Ubi30 games te downloaden via Uplay!

  The Crew Calling All Units release vanaf vandaag beschikbaar

  De nieuwste DLC uitbreiding van The Crew is vanaf vandaag beschikbaar. In de nieuwste uitbreiding kunnen spelers in de schoenen stappen van de politie. De The Crew Calling All Units release voegt daarmee nog meer spelmogelijkheden toe aan het spel.

  The Crew gratis beschikbaar gesteld door Ubisoft

  The Crew gratis beschikbaar gesteld door Ubisoft. Ter ere van haar 30-jarige jubileum stelt Ubisoft zeven maanden lang elke maand één PC game beschikbaar voor Ubisoft Club leden om gratis te downloaden. The Crew gratis te downloaden vanaf volgende week 14 september.

  Xbox Games with Gold juni brengt The Crew

  Het Xbox Live abonnement komt elke maand met een scala aan 'gratis' games. Het punt van de maand, waarop veel gamers weer hun collectie uit kunnen breiden, is bijna aangebroken en deze maand is de line-up niet verkeerd! De Xbox Games with Gold juni zijn bekendgemaakt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.