Steep Nieuws

  PlayStation Plus games van januari 2019 bekendgemaakt

  Sony heeft de PlayStation Plus games van januari 2019 bekend gemaakt. De eerste maand van het nieuwe jaar kun je dus beginnen met een goed potje gamen. Gebruikers van PlayStation Plus kunnen genieten van de games Steep en Portal Knights. Ook de PS3 en PS Vita hebben een aantal games waaronder Amplitude.

  Game Mania Summer Sale 2018 van start op nieuwe en USED games

  De Summer Sale 2018 is in volle gang bij Game Mania. De winkelketen heeft een scala aan koopjes in de winkel liggen, waardoor je voor een zacht prijsje de grootste games kunt kopen. Absolute toppers als deze kun je bijna niet aan je voorbij laten gaan.

  PS4 aanbieding bij bol.com naast Xbox One en 3DS aanbiedingen

  Een PS4 aanbieding is ontdekt naast een aantal Xbox One en 3DS aanbiedingen. Bij bol.com zijn er de aankomende weken extra scherpe prijzen op verschillende games van verschillende systemen te vinden. De aanbiedingen zijn nog een aantal weken beschikbaar.

  Steep Road To the Olympics start vandaag in De Esports Game Arena!

  Helemaal in de ban van de Olympische Winterspelen? Dan is dit het evenement voor jou! Ubisoft organiseert in Alphen aan de den Rijn vanaf vandaag de virtuele Olympische Winterspelen. Oftewel dagelijks nieuwe uitdagingen die je kunt spelen tegen vriend of vijand in de wondere sneeuwwereld van Steep Road To the Olympics.

  Ubisoft Store Weekend Sale - Dikke korting op de top 10 bestsellers van 2017

  Ben jij een groot liefhebber van de games van Ubisoft? Dan ligt er een mooi weekend voor de boeg. Er start vandaag om 11:00 uur namelijk een Ubisoft Store Weekend Sale! Deze geeft tot en met de nacht van 28 januari tot 66% korting op de top 10 best verkochte Ubisoft games van 2017.

  Ubisoft Super Season Pass weekend met korting op season passes

  Het Ubisoft Super Season Pass weekend is begonnen met flinke kortingen. De kortingen zullen, zoals de naam al zegt, gelden voor verschillende season passes.

  Steep Extreme Pack DLC is nu beschikbaar

  De Steep Extreme Pack DLC is vanaf vandaag beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Bekijk de trailer van de nieuwe DLC bovenaan de pagina.

  Steep Winterspelen DLC aangekondigd door Ubisoft

  Ubisoft heeft tijdens de E3 persconferentie een Steep Winterspelen DLC aangekondigd. Deze gaat Road to the Olympics heten en wordt uitgebracht naar aanloop van de Winterspelen in Zuid-Korea in 2018.

  Steep DLC release bekendgemaakt door Ubisoft

  De nieuwe Steep DLC release is op 3 mei. De uitbreiding heet Winterfest en voegt een aantal nieuwe features toe aan de game.

  Steep gratis te spelen dit weekend op PS4, Xbox One en PC

  Iedereen kan dit weekend Steep gratis uitproberen. De extreme sportgame van Ubisoft zal voor beperkte tijd gratis aangeboden worden op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Steep gratis update voegt Alaska toe

  De Steep gratis update die Alaska toevoegt aan de grote open wereld, is vanaf nu gratis beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en op de PC. Je kunt nu ook skiën, snowboarden, wingsuiten en paragliden in Alaska.

  Steep update brengt nieuwe Alaska map met zich mee

  Een nieuwe update voor de wintersportgame van Ubisoft, Steep. De allernieuwste Steep update neemt nog meer online competitie met zich mee en een gehele nieuwe gratis map.

  Steep Season Pass - Dit is wat je krijgt

  Morgen komt de extreme sports game 'Steep' uit en de Steep Season Pass is nu al te koop. Hier vind je alles wat je met de Season Pass krijgt.

  Steep open beta vanaf vandaag beschikbaar

  De open beta van Steep is vanaf vandaag speelbaar op Playstation 4, Xbox One en PC. De Steep open beta loopt tot en met 21 november en door de beta te spelen ontvang je een skin in de uiteindelijke game.

  Steep open beta in november van start

  Steep is de nieuwe extreme sports game van Ubisoft. De game werd aan het einde van de E3 in juni aangekondigd en is bijna zover om uitgetest te worden door de fans in de Steep open beta.

  Steep closed alpha registratie vandaag van start

  De Steep closed alpha registratie gaat vandaag van start. De E3 dit jaar stond vol met open-world action games, maar daartussen was Steep vrij uniek. Steep is een sport game gebasseerd op skieën, snowboarden, paragliden en basejumpen.

  STEEP release bekend door trailer vanaf gamescom

  De STEEP release is bekendgemaakt op gamescom. STEEP is de sportgame die verschillende extreme wintersporten in één game heeft gevoegd. Het STEEP release nieuws is bekend geworden door de nieuwe trailer die Ubisoft heeft vrijgegeven.

  Ubisoft gamescom games line-up bekendgemaakt

  De titels van Ubisoft waar het grote publiek tijdens gamescom 2016 mee kennis gaat maken, zijn bekendgemaakt. De Ubisoft gamescom games line-up bevat onder andere For Honor! Genoeg reden dus om naar Keulen af te reizen deze maand!

  Skiër Matilda Rapaport overleden tijdens filmen Steep game

  Het maken van een game is nooit geheel zonder gevaar. De ontwikkeling van de Steep game heeft spijtig genoeg het leven van professioneel skiër Matilda Rapaport gekost.

  Steep release onthuld door Ubisoft - wintersport door studio in Alpen

  Ubisoft heeft op zijn E3-persconferentie de Steep release aangekondigd. Het betreft een wintersportgame die zich afspeelt in de Alpen.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.