Riders Republic op E3 2021 getoond, een mix van alle extreme sports

News
zaterdag, 12 juni 2021 om 21:28
riders republic 1f1623416040
Fans van de extreme sports games zoals SSX mogen zich maar stevig vast gaan houden, want Ubisoft brengt na een dikke vertraging eindelijk haar nieuwe over de top game uit. Riders Republic lijkt een heerlijke mix te worden van alle extreme sporten met een geweldige open wereld om helemaal in los te stunten.
Riders Republic is door dezelfde creative director als Steep gemaakt. In Riders Republic zijn er dan ook wintersporten en gebieden, die allemaal wel wat weg hebben van Steep. Waar de nieuwe game van Ubisoft zich weet te onderscheiden dit keer, is dat je niet enkel wintersporten hebt, maar een hele lading aan extreme sports. BMX-races, wingsuits, snowboards, ski’s, fietsen waar raketten op gemonteerd zitten, letterlijk niets is te gek of het zit wel in Riders Republic.
Het is natuurlijk niet enkel een beetje doelloos rond stunten in een mooie open wereld. Er zitten in de game verschillende multiplayer modi, waaronder PvP en races, maar ook een carrièremodus, waar spelers bijvoorbeeld de Red Bull Rampage nabootsen. Aangezien de game op zowel oude generaties als nieuwe generaties consoles komt, zijn er enkele verschillen. De belangrijkste is wellicht dat een multiplayer modus, ‘Mass Race’, enkel op PlayStation 5 en Xbox Series te spelen is. Hier nemen meer dan 50 spelers het gelijktijdig tegen elkaar op, om aan de top te staan.
Ubisoft heeft ook al een releasedatum uit de doeken gedaan. Vanaf 2 september kunnen we namelijk al met de game aan de slag!

Riders Republic eindelijk een moderne SSX-achtige game?

Als we kijken naar alle stunts en over de top dingen die er te vinden zijn in de eerste trailer van Riders Republic, lijkt het erop dat we een moderne versie van een SSX-achtige titel mogen verwachten. Natuurlijks is het nog afwachten tot we de game werkelijk in handen hebben, maar de trailer belooft al veel.

Populair Nieuws