Sniper Elite 4

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Rebellion en uitgegeven door Rebellion

  8

  Sniper Elite 4 Artikelen

  PlayStation Plus games augustus 2019 - Wat spelen we deze maand?

  Het is alweer de achtste maand van het jaar en dat dat betekent nieuwe PlayStation Plus games augustus 2019 bijna klaarstaan. Er zijn weer twee games gratis te spelen voor bezitters van de PS4. Welke games zijn deze maand gratis te downloaden?

  Beste game mechanics - de top 10 leukste elementen in games

  Een game wordt gemaakt of gebroken door zijn mechanics. Ze moeten goed en soepel werken, simpel genoeg zijn en ook nog een beetje origineel zijn. Hier een lijst van de tien leukste, origineelste of beste game mechanics.

  Top 10 beste online PS4 games voor 2 spelers

  Headset op, PlayStation Plus abonnement geactiveerd en gaan met die banaan! Er zijn enorm veel spellen om samen met je vrienden te doen, maar dit is onze top 10 beste online PS4 games voor 2 spelers. Dus er is geen plek voor een Knack 2 of Overcooked in dit overzicht.

  Dit zijn de top 5 beste third-person shooters van 2017

  Shooters hoeven zich niet altijd in first person af te spelen. Ook dit jaar kwamen er weer enkele pareltjes van shooters uit waarbij je niet zelf door de ogen van het personage kijkt. Dit zijn de beste third-person shooters van 2017!

  Top 10 beste PC games 2017 tot nu toe - De eerste helft van het jaar

  De tijd vliegt. Op de E3 zijn tal van toffe games aangekondigd voor de komende maanden, maar welke toffe titels kwamen er de afgelopen maanden uit voor de PC gamers? Je leest het in deze special met de Top 10 beste PC games 2017 tot nu toe.

  Sniper Elite 4 Nieuws

  De gratis PlayStation Plus games augustus 2019 zijn bekendgemaakt

  Sony heeft zoals gebruikelijk vandaag de PlayStation Plus games voor komende maand onthuld. De twee PlayStation Plus games augustus 2019 zijn WipEout Omega Collection en Sniper Elite 4. De games zijn vanaf 6 augustus gratis te downloaden voor PS Plus leden.

  Sniper Elite 4 maker koopt Radiant Worlds

  Rebellion, het bedrijf achter de Sniper Elite franchise, heeft Radiant Worlds opgekocht. Dat meldt GamesIndustry.biz. Het is niet bekend hoeveel de Sniper Elite 4 maker heeft betaald.

  Sniper Elite 4 update brengt nieuwe content

  Er is een nieuwe Sniper Elite 4 update uitgebracht. Deze gratis update bevat een hoop nieuwe content, waaronder nieuwe maps. De update is gekomen vanwege de launch van de derde en laatste Deathstorm DLC.

  Sniper Elite 4 DLC trailer uitgebracht

  Er is een nieuwe Sniper Elite 4 DLC trailer uitgebracht. Het gaat om de launch trailer van Deathstorm Part 3. Het laatste deel uit de Deathstorm DLC-reeks. Bekijk de trailer bovenaan de pagina.

  Sniper Elite 4 DLC release is vandaag

  De nieuwe Sniper Elite 4 DLC release is vandaag. De betaalde uitbreiding komt samen met een paar gratis toevoegingen naar de game.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.