Nieuwe topgame komt naar Xbox Game Pass?

News
maandag, 13 december 2021 om 14:00
sniper elite 5f1639414328
Xbox krijgt weer een enorm goede game op haar game pass dienst. Elite Sniper 5, opvolger van Elite Sniper 4, komt namelijk naar de dienst.
In de blogpost van Xbox is te lezen dat Elite Sniper 5 naar de game pass dienst toekomt. Het deel daarvoor heeft het enorm goed op de game pass gedaan, en het is daarom alleen maar logisch dat ook Elite Sniper 5 een plekje krijgt. De makers van Elite Sniper 5 hebben het nieuws zelf bekendgemaakt, en vanaf release is het spel dus op de game pass te vinden. De makers van Elite Sniper 5 hebben veel hulp gekregen van hun trouwe partners Imperial War Museum en Royal Armories.
Elite Sniper 5 speelt zich af in Frankrijk 1944. Jij bent een sniper met een simpele taak, maak het de Nazi’s zo lastig mogelijk, en zorg ervoor dat de geallieerden makkelijker hun missies uit kunnen voeren. Je kunt meerdere tactieken en wegen gebruiken om tot je doel te komen, elke weg zorgt voor weer andere consequenties. Het spel valt zo vaak te spelen wanneer je wilt. Wanneer de game precies op de Xbox game pass verschijnt is nog niet duidelijk, maar wel wordt het ergens in 2022.

Hoe zit het met Sniper Elite 4?

Sniper Elite 5 is het vervolg op de game Sniper Elite 4. Die laatste game heeft in ieder geval enorm goed gescoord bij ons, namelijk een 8. Het spel heeft een prachtige omgeving, met allerlei keuzes en enorm veel opties. Er zit een realistische AI in de game, met een goed werkende co-op.