PlayStation Plus games augustus 2019 - Wat spelen we deze maand?

  Het is alweer de achtste maand van het jaar en dat dat betekent nieuwe PlayStation Plus games augustus 2019 bijna klaarstaan. Er zijn weer twee games gratis te spelen voor bezitters van de PS4. Welke games zijn deze maand gratis te downloaden?

  WipEout Omega Collection

  De eerste game die Sony aan PS4 bezitters geeft is WipEout Omega Collection die wij met een 8.5 in onze WipEout Omega Collection review beloonden. Deze game laat je in een aantal ontzettend snelle futuristische schepen stappen met het doel om als eerste over de finish te gaan. Hoe je dat doet? Door razendsnel over de geschifte circuits te racen en onderweg iedereen op een raket of ander projectiel te trakteren.

  WipEout Omega Collection bevat alle content van verschillende WipEout games zoals WipEout HD, WipEout HD Fury en 2048. Dat betekent niet alleen meer voertuigen en tracks om overheen te scheuren, maar ook de tofste beats om onderweg van te smullen!

  Sniper Elite 4

  Als je niet zo van het racen bent, dan is de Tweede Wereldoorlog shooter Sniper Elite 4 misschien wel wat voor je. Deze game gaat namelijk om het bewaren van de rust. Nou ja, niet helemaal. Voorzien van een sniper rifle ga jij namelijk op pad om flink wat Duitsers omver te knallen. Het liefst doe je dat van grote afstand en zo stil mogelijk. Maar soms is dat simpelweg niet mogelijk. Dan moet je stilletjes zien te sluipen en hopen dat je niet gezien wordt.

  Grof geweld kan natuurlijk ook in Sniper Elite 4, want je hebt naast je sniper rifle de nodige andere wapens en granaten bij je. Alleen dan mis je het spectaculaire shot dat je krijgt wanneer je je tegenstanders op grote afstand een portie lood geeft. Het is telkens weer smullen als je die kogel door de lucht ziet suizen om zich vervolgens in slow motion door het hoofd van de nazi’s te boren.

  PlayStation Plus games augustus 2019 – knallen en gassen!

  Dat zijn de PlayStation Plus games van augustus 2019. Sony laat ons weer heerlijk genieten van een toffe shooter én een razendsnelle racegame. Deze twee titels houden je wel een maand zoet. Ze zijn gratis beschikbaar vanaf 6 augustus. Welke ga jij spelen?

  Sniper Elite 4

  Verkijgbaar vanaf 14 february 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.